Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

sybi

tak co ti mam pisat ked mi neveris ani ma nevidis a tvrdis ze som dokonalost ale nie som mam male prsia a pod ...

tak sa prid pozriet ked mi neveris :)

romanticka

sybi : No Tvoja vaha mi pride az prehnane dokonala,perfektna.
Takze velmi Ti neverim,ze mas z niecoho komplexy :-)

romanticka

M.P. : Vobec nesuhlasim,mam kamosku,ktora ma okolo 167-168cm,ma 70kg a ma silnejsie stehna a vacsie brusko ako 3.
Takze 90kg je velmi velmi prehnane.Videla si v spodnom pradle 90kg babu?Tak urcite nevyzera ako 3.

lulaaa

kym je clovek mlady, mal by byt chudy/nie vychrtly/ lebo to znamena ze jes zdravo, sportujes, mas v poriatku organy. Samozrejme ze vekom sa metabolizmus spomaluje.Ale prirodzene je byt chudy, ak to nie je geneticky silne ovplyvnene. Preto si aj muz vyberaju chudsie zeny, lebo maju v podvedomi dane ze su zdrave. Ale treba mat zenske krivky,a le tie sa daju sosiahnut aj ked je zena chuda, len treba mat spravny pomer medzi bruskom, prisami a bokmi.

romanticka

beskyd : suhlasim s Tebou,dnes su krasne len baby do 60kg,vsetko co ma nad su tucne baby.
Ja mam 64kg,a mam problem kupit si rifle,sexi kratase.
Ja neuznavam nezdravu nadvahu,a dievca ktore ma priemerne 165cm a vazi 80kg je uz velmi vela,ale ak ma 66kg co je na tom zle?
To kazda baba aby sa mohla pekne obliect musi mat 60kg a menej kg?

M.P.

nedá mi nezapojiť sa do tejto debaty :)

romantička, tá tretia v žiadnom prípade nemá 65 kg ( ak rátame priemernú výšku 170 cm)

ja mám momentálne 79 kg pri výške 175 cm... ale do trojky mám ďaleko. hore nie som ani náhodou tak vyvinutá... pás mám rozhodne užší od nej o dosť, zadok a stehná oveľa užšie od nej...

takže asi toľko...tipovala by som jej dokonca viac než 80 kg, možno aj 90.

ozaj...niekto tu písal, že si nevie predstaviť babu nad 70 kg, ktorá nemá celulitídu. tak ja som živý dôkaz toho, že to tak nie je. nemám :)