Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

aluska1

ja si tiez myslim ze nema viac ako 70kg..ono to tak vyzera ked stoji pri tych dvoch babach ale urcite nie je az tak velmi tucna,

tiez si myslim ze ideal je medzi 2 a 3

biopich

3ka moze mat 70kil pri takych 170cm ja som bola v tej vahe podobna jej len ja nemam tak siroke boky. ale zas kamoska co je len par cm vysia odomna asi 173 ma tiez 70kg a vyzera ako 2ka... tak nejde ani tak o kosti ako o to ci sa vase telo sklada z viacej tuku ako svalov alebo viacej svalov.... svaly su tazsie... vraj s kostami je to len mytus...

inak ja byt chlapom vyberem si medzi 2kou a 3 kou :)zalezalo by od charakteru :D

romanticka

Ak myslis kamosku,snazi sa zhodit aspon na 65kg.
A ak myslis tu babu na obrazku,vyzera dobre,nie je tucna.A ak ma 170cm,tak pod 70kg urcite.

romanticka

Dnes rano som ukazala fotky tych bab,tej kamoske,ktora ma 70kg a 168cm.
Sama mi povedala,ze keby mala taky stihly pas a take male brusko ako 3,bola by stastna.
Takze ja netusim ci tu pisete 195cm baby,ktore vazite 75kg,alebo baby s tazkymi kostami.
Ja si proste osobne myslim,ze ta baba ma okolo 70kg.Nikto ma nepresvedci,ze nie :-)

karolina90

ta 3. baba nema 70 kg! neexistuje!!! jedine, ze by merala 140 cm :D ja som mavala aj 75 a bola som polovica z nej! ale je pravda, ze som vysoka. a mne sa najviac paci ta 2. taka akurat...jednotka je sama slacha a dvojka...to je uz na moj vkus moc :)