Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

romanticka

sybi : Neviemm preco nepovies,ale je to Tvoja osobna vec,nebudem sa do toho starat.
Tak Ti len zelam co najvacsiu spokojnost so svojim telom a vahou :-)

romanticka

sybi : Vrcholova sportovkyna?
Ak Ti je s takou vahou dobre,tak fajn,je to Tvoj osobny nazor a vies ako vyzeras.No schudnu by si urcite nemala,radsej by som odporucala pribrat 5kg.

sybi

neboj netyram aj ked mam rezim (sport strava) ale to pre mna nie je tyranie ja som tak rastla je to moj naj zivot.. .. :)

M.P.

áno tak. závisí to od konrétnej osoby a stavby jej tela... niekomu sa zdá 70 kg strašne veľa a pritom netuší, že osoba o ktorej si myslí, že má dokonalú postavu váži práve toľko a neveril by ani keby sa to dozvedel :)

raz som povedala jednému chalanovi, čo ma chcel zobrať na ruky, či unesie mojích 70 kg (vtedy som mala ešte približne toľko) a on sa ma spýtal či som sa zbláznila a odkiaľ som také číslo nabrala.

takže záver: uznávam, môžem sa mýliť a tá baba na obrázku ma 65 kg, aj keď ja osobne tomu neverím :)

dobrú noc, lúčim sa...

romanticka

sybi : Neviem kolko mas rokov,ale na svoju vysku mas znanu podvahu,viem,ze seba tak asi nevnimas.No aj keby si mala 60kg este vzdy budes stihla.Dufam,ze sa netyras dietami atd.
Dnes su naozaj vsetci nastaveni na 60kg a menej.Viac je uz tucnota,aj podla niektorych chlapov, ktory maju nazor,ze nad 60kg sa zena ani neda dvihnut do narucia :-)

romanticka

M.P. : 175cm a 65-70kg je ok,ale 175cm a 55kg je podvaha,chapem,ze tam ide o rozlozenie svalstva,tuku atd.
Ja sportujem,stravujem sa zdravo a mne zase vsetci hadaju 60kg,aj ked ich nemam a uprimne po nich netuzim.
Menej ako 60kg,mozno ak ma baba 165cm a menej :-)

M.P.

ťažké kosti? neviem :) Keď som mala tak 12 rokov, chceli mi pichať injekcie aby som pribrala, lebo som vraj moc vychrtlá... a pritom lekárka sa čudovala, lebo váhu som mala primeranú. na pohľad som však vyzerala hrozne. a teraz mám opačný problém :) nefunkčnú štítnu žlazu a problém zhodiť :) klop, klop, aj keď teraz to celkom ide.

pri svojej výške 175 cm som sa najlepšie cítila asi pri 70 kg, alebo tesne pod 70kg, pri menej som sa sama sebe zdala až moc ľahká. a inak, mne ani teraz ľudia neveria, že mám 79 kg. vravia, že to nie je možné.

ale je to tak, čím sme chudšie, tým tučnejšie sa zdáme samé sebe :) a chudneme do nepríčetna. ja keď si spomeniem ako som kedysi mala 55 kg a zdala sa sama sebe tučná... no, sprostá som bola... a poriadne.