Žiadne hobby

Lily.

IRE a ked si bola mladsia, spominas co ta bavilo? Ja trebars spominam, no uz to pre mna neni aktualne:(, cize jedina vec,ktora ma kedy najviac zaujimala sa stala...nepouzitelnou, ci jak to nazvat. Pisat o tom nechcem, no mozem napisat priklad toho ako strasne odmalicka mojho priatela bavili pocitace, az ked vyrastol a venoval sa im aj profesne, zacali ho nudit, cize co predtym vnimal ako vyslobodenie (ze ked bude velky, tak sa bude venovat naplno tomu, co ho tak bavi), teraz vnima skor ako vazenie istym sposobom. U mna to dopadlo podbne s tzm mojim "konickom" az na to, ze ja som sa tomu profesne ani venovat nestihla, tak sa mi to zhnusilo este predtym. Tak sa len "nudim" a musim to nejak prezit.

0jessie

presne aj vo mne to vre a potom si zlost vylievam na nom, zavidim mu, ze on si vie najst cinnost :D mna by bavilo stale nieco nove zaujmave robit:) nie si ty blizenec?

IRE88

0jessie
Ja mám tiež takého priatela čo sa velmi rád hráva na pc, tak viem aké to je. Aj ja najradšej vyrazim skor niekam do mesta na nakup ale ked niekedy by som potrebovala niečo napĺňajuce a ked na nic neprídem tak to tiež vo mne vrie a potom to dam najavo jemu aj keď on zato až tak nemôže že ja nemám čo robiť..

fasta

Ahoj IRE88!

Tiež som mal tento problém, no našiel som si svoje záľuby.Sú to Bonsaje. Je to naozaj zaújimavé a nikdy na nich práca nekončí.Skús sui niečo o nich prečítať, aby si vedela či by ťa to mohlo zaujiímať :).Prajem veľa úspechov!
S pozdravom,

fasta

0jessie

ire ja som skor taka, ze by som aj mala co robit, ale nechce sa mi..:D ja som zlozita, keby robim nieco, co ma nejaky zmysel alebo ciel,,tak to ano ale uprava fotek, to by ma neskutocne nebavilo ani pc hry a prechadzat sa sama je tiez nudne aj ked je krasne , este ked idem za niecim do mesta, napr nakupy a pod tak to este hej, ano aj my sa hadame kvoli tomu, aj vcera to tak bolo, on sa hral a ja nervna, ze sa mi nevenuje, az to vo mne vrelo ..:D

IRE88

Ema132
To máš pravdu, s chlapom nemôžem všade chodiť. Chce v istých veciach volno. To kreslenie zne celkom dobre, ale ja som z toho "ľavá" ale upravovanie fotiek na PC sa mi páči, nevieš prosím ťa aký program na to potrebujem?

Lily
Ďakujem za príspevok, určite má niečo do seba. Cez zimu som von moc nechodila, ale teraz keď sa už vonku otepluje, tak je to fajn. Dobra prechádzka nikdy nie je na škodu.

Lily.

Ahoj, tak toto je idelany stav, ked clovek vie, ze sa nudi a vznikne kvoli tomu hadka s partnerom,pricom energiu nema ako vybi prostrednictvom nejakeho konicka. Taky clovek nema sancu utiect za konickami ziadnymi a tak presne vie, ze ten problem sa tyka vacsmi jeho, nez toho druheho. Kopa neuveodomelych ludi sa snazi nudu cimsi zahnat, az napokon veria, ze sa im to podarilo. Ten hnus v nich vsak ostava a ich slepota ich nuti vyvrsovat sa na svojom blizkom, lebo si myslia, ze za vsetko moze on/ona. V nude spoznavas seba, vies, ze vsetko v skutocnosti vsetko prameni z teba. Ta nespokojnost tam nie je pre nic za nic, je tam vedomie toho, ze nic vonkajsie nas v skutocnosti nema sancu trvalo naplnat a tak je oslobodzujuce vediet, ze od toho nemusie zavisiet a spoliehat na vonkajsie podnety prilis.
Ked vsetko chyti sedivy nadych, nebudes mat preco hladat nieco tam, kde to nie je a ani nebude. Cize von. Tam zvacsa nic nie je.

Ema132

jajka netreba vsade chodit s chlapom, ved aj on chce mat svoj klud a pokoj pre svoje konicky.... ved v meste mas tolko moznosti kam vsade sa da chodit...alebo ked nechces nikam chodit, tak sa nauc kreslit alebo upravovat fotky na pocitaci... :)