skodi v tehotenstve ak mam doma psika ?

A-Z

Pokial je psik zaockovany, prezrety u zverolekara a teda zdravy, ma mozno na sebe este menej bacilov ako niektori ludia... A pozor, to nie som psickar :) a zaroven si vobec nemyslim, ze pes patri len vonku. Pes je uz davno domestifikovane zviera, vyslachtene, a ma svoje pevne miesto vedla cloveka. Ostatne, aj tak zalezi na tom, ako sa majitel o neho stara. Psik, ktory je na zahrade, cely cas v ohrade, nebodaj na retazi, ma houby z toho, ze je vonku, ak o neho nie je riadne postarane a s laskou.

aluska

meggy som zvedava ako by taky yorkshir prezil vonku, alebo pudlik, maltezak

ja mam prave opacny nazor, ked hickas dieta, nedovolis mu nicoho sa chytit, bude pomaly v sterilnom prostredi, tak si nikdy nevytvori imunitu

nehovorim ze mu treba dovolit vsetko ale pokym clovek psa nebozkava ani nic podobne tak mu nic nebude

pozri sa na takych ciganov, ti ziju v akom bordeli, zeny chodia v zime v tych dlhych sukniach a podtym pomaly nic a nikdy im nic nebolo, ziadne alergie, o plodnosti ani nehovoriac,

meggy10

psik je krasne zviera, ktore nepatri do bytu, ale vonku. psickarky ti povedia, ze nie neskodi, ale moj osobny nazor je, ze ano skodi a halvne babatku, potom maju same exzemy, take tie lisaje cervene na licach, alergie...