Ahojte
je pravda co sa hovori ze v tehtenstve skodi ak mate doma psika ?
skodi v tehotenstve ak mam doma psika ?
nevadí, aj ja som bola tehotná a mám doma psíka, môjho maznáčika, a maznala som sa s ním aj počas tehotenstva a všetko v pohode....
vobec nevadi.....v rodine sme mali tehotne zeny ktore mali doma domacich milacikoch.tu ide o to celkom inee veci hlavne o hygienu,starostilovst o seba a tak
neskodi
rosalia zmier sa s tym, ze to je moj nazor a ty si uboha, ze este ragujes, cmuk
Meggy10 ty mas ale ubohe nazory az na smiech
aluska netreba odbocovat od temy, nikto tu nespominal postihnute dieta... a uz to nechajme tak, to bol moj nazor a nemam rada ked mi niekto vnucuje iny.
meggy dokonca 2, ale vonku, lebo su velki
som zvedava co by si povedala, keby si videla canisterapiu
aj to sa ti hnusi ked sa postihnutie dieta vala po psovi
Nie som si sice na 100% ista, ale na cloveka zo psa nie je takmer ziadna prenosna choroba, samozrejme!, ak je to pes sledovany na veterine, ockovany, drzany v hygiene. Nehovorim o tulavych alebo zanedbavanych psikoch.
Rosalia, urobis najlepsie, ak sa na to opytas priamo veterinara, ku ktoremu chodis so psikom, a rovnako aj svojho gynekologa.
A este si myslim, ze pre starsie deti je vyrastanie so psom velmi prospesne. Uci ich nielen zodpovednosti, ale aj citlivemu pristupu, empatii voci vsetkemu zivemu, v konecnom dosledku aj voci ludom. Vztah a puto dietata so psikom moze byt velmi obohacujuce... Raz pri mojom dietati, dufam, urcite bude hafan a urcite to budu krasne fotky ;)
ved a naco mam oci, ked si pozeram nejake fotky, tak je samozrejmost, ze vidim aj to, mas psa, ze?
tak sa na to nepozeraj, nikto ti nekaze