Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

skodi v tehotenstve ak mam doma psika ?

meggy10

ok. ved mna sa to netyka. takze mne je to jedno, ja sa len nedokazem pozerat ked vidim foto malinkeho babatka a vidim ako pri nemu lezi pes no coment.

aluska

a-z to vystihol, niektore psy su cistejsie ako ludia

a ked nevies ako to vtedy bolo tak nehovor ze to bolo z toho
a ja som napisala ze nesuhlasim s bozkavanim psov,keby si si citala, ale to sa da dieta naucit

aluska

a ako vies ze tie hlisty malo to dieta od psa?hlisty byvaju aj z inych veci a poznam aj takych ludi ci ich mali a v zivote sa psa nechytili ani ziadneho zvierata

meggy10

aluska a aku maju cigani imunitu? ved len choroby same maju, zasoplene chodia atd a toto ti povieem na 100percent moj oco je riaditel na skole a maju tam aj ciganov.
a som si ista, ze ten pes bude to dieta olizovat a aj ruky a potom si dieta da ruky do ust a este stihne te npes si olizat aj zadok. kamoska co maju psa chodia ho pravidelne odcervovat, maleho ten pes olizuje, dostal hlisty. mojho maleho tiez nehickam vala sa po zemi a musim poklopat chory este nebol. proste mne je to jedno kto chce psa nech ma nie moje, ale vase, ja osobne by som nezniesla, keby pes mi behal po byte a dychal do tvare.

Najčítanejšie články