Ahojte
je pravda co sa hovori ze v tehtenstve skodi ak mate doma psika ?
skodi v tehotenstve ak mam doma psika ?
ok. ved mna sa to netyka. takze mne je to jedno, ja sa len nedokazem pozerat ked vidim foto malinkeho babatka a vidim ako pri nemu lezi pes no coment.
tak potom nehovor ze psy patria von ked o tom nic nevies, lebo to neni pravda
aluska neviem, lebo ma to ani nezaujima.
ale este si mi nepovedala ako taky maltezak alebo maly pudlik prezije vonku
aluska no ved ok nebudem sa hadat a nazor ti neberiem. ved to nieje moj pes, moje tehotenstvo a moje dieta.
a-z to vystihol, niektore psy su cistejsie ako ludia
a ked nevies ako to vtedy bolo tak nehovor ze to bolo z toho
a ja som napisala ze nesuhlasim s bozkavanim psov,keby si si citala, ale to sa da dieta naucit
no ked som videla ako ho olizoval mala som dost.
a ako vies ze tie hlisty malo to dieta od psa?hlisty byvaju aj z inych veci a poznam aj takych ludi ci ich mali a v zivote sa psa nechytili ani ziadneho zvierata
aluska a aku maju cigani imunitu? ved len choroby same maju, zasoplene chodia atd a toto ti povieem na 100percent moj oco je riaditel na skole a maju tam aj ciganov.
a som si ista, ze ten pes bude to dieta olizovat a aj ruky a potom si dieta da ruky do ust a este stihne te npes si olizat aj zadok. kamoska co maju psa chodia ho pravidelne odcervovat, maleho ten pes olizuje, dostal hlisty. mojho maleho tiez nehickam vala sa po zemi a musim poklopat chory este nebol. proste mne je to jedno kto chce psa nech ma nie moje, ale vase, ja osobne by som nezniesla, keby pes mi behal po byte a dychal do tvare.
moje sestry bozkávajú psa a aj ja mam niekedy chuť