Ahojte,mate niekto skusenost s nejakym ozaj najlepsim kozmetickym vyrobkom? Chcela by som si kupit len tie najlepsie veci,len sa to neda ich vsetky vyskusat. Podla mna zatial najlepsie produkty, ktore som skusila, su Nivea spevnujuca, cerveny Elseve, Planet Spa od Avonu na tvar... Podelte sa aj vy o svoje skusenosti, prosim. Skusili ste niekedy znacku La Prairie? Vraj je to dobra znacka,ale je to dost drahe...
Najlepsia kozmeticka znacka?
Jednoznačne Mary Kay, používam ju už niekoľko rokov a taká spokojná so sebou som za celý svoj život nikdy nebola.
Výborná je hlavne prírodná kozmetika, žiadna chémia, ale všetko natural. Už roky používam Frownies,najprv som si ju kupovala zo zahraničia, teraz ju už dostať aj na Slovensku, je super, rozdiel som videla hneď po jednom použití.www.kozmetika-proti-vraskam.sk
čaute
kazdemu vyhovuje nieco ine, co boli seriozne prieskumy podla zlozenia a porovnanie kremov, z Lidl za 2 eura skoncil na vyssej pozicii ako La Prairie, ktorý pod 70-100 e nema kremy, cize...
clovke musi skusat, niekomu vadia parabeny v kremoch, lebo mu upchavaju pory, cize napr. po Loreal by nesiahol, mne zase Loreal vyhovuje - kod mladi, to aj ked nepsim poriadne rano vyzeram vyspato po nom, momentalne pouzivam Olay a striedam si ho s Biodermou, este chcem skusit Eucerin - pocula som na nho vyborne recenzie, laka ma aj Estee Lauder, ale 50 eur za krem dat ma uz nelaka
ja za seba odporúčam loccitane, oplatí sa trošku priplatiť veď ide o teba ;)
No nepovedala by som La Prairie, ze je to reklamny tah, kremy proti vraskam ucinkuju okamzite, nemas po nich pocit, ze ti na tvary ostala maska, ale vyzivuju pekne z vnutra, a nepotrebujes si ho nanasat vela, staci mala vrstva, a tym ti samozrejme vydrzi aj dlhsie, a nemusis si hned objednat za 500 maju aj lacnejsie, alebo vyskusat len nejaku vyzivovaciu masku. Ked ides na osetrenie do salonu, kde pouzivaju nejaku konkretnu znacku, to je jedno aku, a po osetreni mas prijemny pocit, treba si vypitat vzorku nejakeho kremu.
la praire je reklamny tah, 500 e za krem dat je SOMARINA, kazdemu vyhovuje nieco ine, musis skusat
kozmetika prezentovana v reklamach, ma sklamala asi najviac, slubeny efekt nedosiahla a prave naopak stav mojej pleti este zhorsila, lepsie je priplatit si viac a kupit nieco kvalitnejsie ako vyhodit peniaze bez efektu, osvedcila sa mi Maria Galland, Estee Lauder, Dior, La Prairie ale aj z tych lacnejsich su dobre Dermacol alebo obycajne vytaminove kremy z lekarne, urcite by som uz nekupovala nic komercne co je v strednej cenovej hladine, but investovat viacej alebo hladat v tych lacnejsich produktoch bez reklamy
CHANEL
To je tazko takto.. záleží aj od obsahu aktívnych látok. Určite vsak treba preferovat prírodnú kozmetiku napr. Weleda. Aj ked nie je práve najlacnejšia, pleti robí najlepšie.