Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepsia kozmeticka znacka?

Príspevok v téme: Najlepsia kozmeticka znacka?
Kvacka

Ahojte,mate niekto skusenost s nejakym ozaj najlepsim kozmetickym vyrobkom? Chcela by som si kupit len tie najlepsie veci,len sa to neda ich vsetky vyskusat. Podla mna zatial najlepsie produkty, ktore som skusila, su Nivea spevnujuca, cerveny Elseve, Planet Spa od Avonu na tvar... Podelte sa aj vy o svoje skusenosti, prosim. Skusili ste niekedy znacku La Prairie? Vraj je to dobra znacka,ale je to dost drahe...

MEGANFOX

To je veľmi špatná otázka!!!!! Pleť je veľmi zložitý a veľmi individuálny orgán. To čo vyhovuje jednej nemusí vyhovovať druhej. Naviac určite nehodnoť podľa ceny výrobky , pretože kozmetický koncern je už tak zglobalizovaný, že všetky krémy sa "varia" v jednom kotli v Asii a potom si jednotlivé značky na to dajú svôj štítok a naplnia si to vo Francúzsku a už je tam Made in France. Ale samozrejme treba byť v tomto triezva, predovšetkým zistit čo mi vyhovuje a potom sa pokus nájsť lacnejšie formy krémov, ktoré tieto látky obsahujú. Pozeraj zloženie študuj si to, ale nie len z internetu, pretože tam sú naozaj popísané všelijaké blafy a na internet už dnes sa môže zavesit čo koľvek. Veď ide o najväčší orgán v tvojom tele a treba sa o nej dostatočne STARAŤ!! Prajem veľa úspechov.

Lucy_liu

Mne osobne vyhovuje prírodná kozmetika od weledy, je trošku drahšia ako kozmetika z drogérie, ale je veľmi jemná k pokožke. Po tomto sprcháči www.weleda.sk som mala pokožku ako detskú prdelku, fakt odporúčam ;)

Emelka

Ahoj tak nivea je slabulinká značka.Neznašam ak je na nejakej vonavke napisane nazov a hned vedla toho !avon!.To robi vonavku ako za lacnu ...

Essence je dobry ,ale lacny.

Co je fakt ze znacka tak to je DIOR

Milujem ho .

Potom dosť dobra znacka je iv sent loren :)

Este Victoria secret

Dolce&Gabana

Channel,chloe,La perla

ALE U mňa stale vyhrava Dior

julia8519

Ja by som jednoznacne odporucila Eucerin. Je pre citlivu plet a po dlhodobom pouzivani naozaj zlepsuje kvalitu pleti.

Potom mam rada Diet esthetic - maju rozne kremy napr.Argan oil, Goji, Kiku. Kaviarovy.

Z prirodnej bio kozmetiky je vynkajuca Nobilis Tilia - ocny krem Ria, maju aj hyaluronove serum a rozne prirodne sera napr bieliacie Salvia alebo aj Vitamin A - tie su super.

vajanka

Neviem ci poznáš Biodermu, mám s nou veľmi dobré skúsenosti a pomohla mi vo viacerých ohľadoch, či už pre deti,s atopickým ekzémom alebo pre mna, pretože mám problém s pigmentovými škvrnami.je síce drahá,ale oplatí sa investovat.veľmi dobrý je tento výrobok -odkaz odstránený-. Preto ja vždy využijem možnosť zapojiť sa.

Va14

Určite vám všetkým odporúčam Mary Kay.. Táto kozmetika je tá najkvalitnejšia akú som kedy vyskúšala. Mávala som problémy s akné,ktoré mi po pár mesiacoch ihneď zmizlo a od vtedy sa s problémami na pleti nestretávam.. Taktiež to pomáha na akékoľvek problémy s pleťou.. Už si život bez Mary Kay ani neviem predstaviť.. Veľmi to pomáha a ak máte šancu to vyskúšať, neváhajte..Choďte do toho.. Neoľutujete :)