prosim vas ako dosiahnut bieli melir do ciernych vlasou. farbim sa uz niekolko rockou na cierno a chcela by som do toho dat bieli melir. kadernicky sa na mna divaju ako na trumpetu. ale ja som to uz par babam videla a ja to chcem.dakujem vam
Cierne vlasy a biely melir
hlavne melír ako taký už nie je v móde ..teraz letí hlavne ombre ......
no aj ja som uz vela krat skusala na cierne bieli melir ale dopadlo to zle vlasy som mala spalene no strasne takze ja by som to uz nechcela peroxid mi velmi znicil vlasy a teras mam len ciernu a uz nechcem ziadny melir
no zbohom !!! do ciernych vlasov biely melir ?? zostarie ta to o veela rokov a k tomu ti to zarucene do biela nechyti,takze to budes mat zlte,jak keby ti to "muchy" oscali :DDD neviem,ale meliry sa mi zdaju uz nemoderne a kazda deva co ma blond melir v tmavych vlasoch vypada minimalne o 15 rokov starsie :D a netvrdte mi ze nie :D to len okolie vzdy chvali,aj ked vysledok je na h*vno :D
Vsetko zavysi od typu vlasov, pokial je vlas hruby moze to chytit do zla, ale z vlastnej skusenosti viem ze aj na cierne valsy sa da pekne urobit bielucky melir, zvolte skor nejaku striebristu farbu, ale hlavne sa obradte na odbornika, ten vam poradi.
no jedine peroxi ale budes mat dobre znicene vlasy a je dost mozne ze ti to chyti do zlta ak by sa toto stalo tak si tie odfarbene vlasy nafarbi farbou C10 najdes ju hocikde v drogerii :))
mozno tie holky mali od prirody ciernevlasy a tie melir viacej vytaha ty ked uz niekolko rokov si farbis na cierno farbu velmi tzako vytahas. Ja si farbim na cierno uz dlhe roky raz som isla za kadernickou ze chcem biely melir nevahala pustila sa do toho no mala som melir zlty aj to uz sa mi palili vlasy... takze to bol dalsi jeden z omylov na ktory som sa dala :-)
ja mam zase blond - take zlato blond a v tom biele pramienky a tiez som spokojna :)
na cierne vlasy nechyti nijaka farba akurat cierna a ked sa chces 5x peroxidovat prosim, ale znicis si vlasy, mozno ti chyti do oranzova, ja mam uz asi 5 rokov cierne vlasy a som spokojna, mozno niekedy budem chciet hnede, tie sa mi pacia, ale blond nie.
Kaderníčky by si mali vediet už poradit ..Ak nie smola ...