Cierne vlasy a biely melir

katalinka

a nemôžeš si kúpiť pár "umelých" prameňov vlasov, ak ich vhodne umiestniš, nemusíš si ani "trápiť" vlasy...tuším okolo 8euro stoja dva pramene u nás ich objednávajú v každom kaderníctve...sú pomerne široké...poraď sa o tom s kaderníčkou...

jjjjjjjj

a navyse myslim zeby sa vo vlasoch tazko vyberali len tie orandzovo zlte pramienky, aby si ich zase mohla odfarbovat a spalit

sun0808

Ja by som to riesila nejakou snehovo bielou,alebo striebornou spiralou na vlasy.Mozno nejakym bielym gelom,pastou.
myslim,ze vytahat ten pigment by chcelo minimalne 4,5 zosvetlovani a vlas by vazne ostal spaleny.

dobra vila

No, ked sa na teba kadernicky divali ako na trumpetu, tak si sa mala spytat tych dievcat, co si na nich ten melir videla. Co je na tom? Aj ked ich nepoznas... ja som uz tiez zastavila cloveka kvoli tomu, aby som sa spytala na nejaku vec a co :D.
Btw, ja som fakt laik, takze si to neber k srdcu, ale peroxidom si vysat pramen?? ale na cierne vlasy by ti to neucinkovalo. To by si si musela vybielat aspon 3x, a to ti neodporucam, ak si nechces znicit vlasy :-/

jjjjjjjj

ty sa najprv nauc gramatiku, potom skus dospiet a mozno si uvedomis ze cierny pigment z vlasov neodstranis a ked sa ti to nahodou podari tak si skor vlasy spalis.