Mam 32 a som v prechode

-elinka-

Titi, dnes som ho kúpila v BEŠEŇOVE - tiež som ho hľadala v celých NZ, no neúspešne, teším sa, že ho mám už doma :-)

Fanka

Ahoj, moja mamina mala typicke problemy ake maju zienky v obdobi menopauzy.
Objednala som jej vyrobok BALANCE - s cisto rastlinnymi vytazkami z dateliny lucnej a lubovnika. Ziadne hormony. Velmi si ho pochvaluje.
Nechcem sa tu rozpisovat, ale kupila som ho a viac info najdete na www.vitalobchod.sk

laguan

help a delta,
vy si myslite, ze viete len to najlepsie? Propagujete červenú ďatelinu, len kvoli tomu, že je taká drahá a máte z hoto zisk????
Ako usudzujete, ze ma to nezaujíma. Ja som si to prečítala a beriem na vedomie, ale chcem sa dozvedieť aj o iných prípravkoch a krotý mi bude vyhovať ten si vyberiem. Tak si vyprosím, aby ste ma urážali že to neviem pochopiť. Ja mám ochorenie, pri ktorom si nemôžem dovoliť užívať hocičo. Tak preto si vyberám. je vám to jasné?????

JANA37

Ahoj Laguan
Ja som v 25 rokoch podstupila laparoskopiu pravého vaječníka, mala som na ňom 2 cm cystu.Po tejto rutinnej operacií som už nikdy menštruaciu nedostala.Diagnoza znela predčasná menopauza.Nešlo mi to nejak do hlavy a po zmene lekara vyšlo najavo,že vraj zakrok nebol pravdepodobne dobre vykonaný a boli spalene podotýkam"obidva " vaječníky a zostalo mi tam vraj len akesi pozostatkove tkanivo,ktore už nieje schopne akejkoľvek činnosti.Potom som 10rokov brala hormonalnu substitučnu liečbu.V 36 -tke som s tým skončila ,pretože už to nemalo taký učinok ako zo začiatku a po posledných 4 druhov liekov,ktore mi skúšal davať lekar mi bolo štrašne zle.Teraz mam 37 a rok užívam prírodny produkt MINAPENT BALANCE a cítim sa oveľa lepšie ako s hormonami.Je dobre keď aj prestriedaš tieto všelijake produkty,v lekárňach ich maju veľký výber.

Help

laguan- ty bud nechapes,alebo nechces chapat???
Teba vobec nezaujima ta datelina o ktorej som ti pisal ja a aj DELTA73??

laguan

Baby čo sa týka toho ženského čaju, ja som ho dnes ráno dostala v Jednote. Pýtala som sa a mávajú ho. Dobrý je ešte aj alchemilkový čaj tiež na ženské. Skúste teda tú jednotu, tam sa á aj objednať, keď ho nemajú. Stál 1,43 eura.

cesnak

Mám 46 rokov,moj problém znel tiež v 35-prechod...zdalo sa mi to priskoro a tak som hladala vychodisko,kde sa dalo aprišlo sa na to že na maternici je miom,a k tomu nezdravé hrube črevo,ktoré sa slabo vyprazdnovalo.Maternicu mi dali preč a hrubé črevo sem tam zmetkuje..ale vysledky som mala nedotiahnuté do konca a diagnoza prechod predčasne určená..

titi...

Ivka1 kde kupuješ Popradský ženský čaj?ja ten čaj tiež poznám,pomáha mi viac ako Gynastan,aj mi chutí,no poslednu dobu neviem kupiť.Mávali to v lekarni,dokonca aj u nás v potravinách na dedine,kupovala som aj v NZ,teraz všade mi nukaju ženské čaje od iných výrobcov,akurát popradský nie.