baby paci sa vam ak maju chalani oholene nohy? viem ze je to otazka nie celkom suvisiaca so sexuologiou ale vhodnejsie forum som nenasiel
mne ako chalanovi nepride dako velmi cudne si ich holit ale pytam sa na vseobecnz nazor
otazka pre baby
mne osobne nohy nevadia, keď sú chlpaté, myslím že keby boli bez chlpov bolo by to divné..... sú ale partie ktoré mi neskutočne vadia, ako napríklad: hrudník, chrbát, podpazušie a intímne miesta... tieto mi neskutočne vadia pokiaľ tam vidím čo i len jeden chĺpok.. a potom sú oblasti ktoré mi až tak nevadia ako je napríklad brucho.. nepáči sa mi keď je to tam zarastené ale ani keď vyholené... túto oblasť odporúčam iba zastrihávať s nožnicami.. na takú primeranú dĺžku.. :D:-) ale každej babe sa páči niečo iné... takže pokiaľ máš priateľku tak sa radšej spýtaj jej.. :-)
a čo takto chlpy na chrbáte baby ? :)
Pravy chlap by mal mat chlpy teda na nohach a nie holit si ich ako nejaky manekin..
ty to robis ked sa pytas?
ked su tie chlpy velmi vyrazne.. thak niekedy sem tam. ale ostatne partie na tele bezpodmienecne dole..!
napaci
kolko ludi tolko chuti :) ja som za
je to nechutne...a malovat by sa chlapi nechceli?
Nepáči...
78: ale okolo cikulky a guliek nevadi, ci? ;-)
NIE NIE NIE,NEHOLIť !! Chcem mať chlapa, nie zženštelu podobu chlapa, metrosexuala a čo ja viem ešte čo... !
(hovorim sama za seba )