baby paci sa vam ak maju chalani oholene nohy? viem ze je to otazka nie celkom suvisiaca so sexuologiou ale vhodnejsie forum som nenasiel
mne ako chalanovi nepride dako velmi cudne si ich holit ale pytam sa na vseobecnz nazor
otazka pre baby
mozte byt radi ze si nemusite holit 3/4 tela..ako my:D...lebo...ak ma chalan oholene nohy...mne to pride asi take zle ako ked ma baba pod pazuchami kvetinac ;)
to teda neviem preco by malo byt pekne ked ma chalan oholene nohy... aspon mne to nedava zmysel
moj skromny nazor je taky ze nech si to robi kdo chce a komu sa to paci ale mne osobne sa nepaci ked ma niekdo oholene nohy tak sa ani nerozoznas od baby no :D ale tak je to kazdeho vec
ak ti mam pravdu povedat mna chlpate nohy celkom dost nechcem povedat ze vzrusuju ale, mne to na chlapoch pripada pritazlive.. rozhodne svojmu partnerovi nepovolim holenie noh:) tak si to radsej nechaj tak ako ti to tam narastlo.. lebo ked si to raz zacnes holit, budes lutovat ze si s tym zacal xD ver mi:D
no mne sa to tiež nepáči
preco nie? v pohode...akurat wm ze sa to pri nejaqych sportoch aj vyzaduje... a nevidim na tom nic zle.. :)
akurat si wm predstavit taqy mensi trapas keby mal chlap lepsie oholene nohy ako jeho baba :D :)
Prečo? Chceš mi oholiť nohy? :)
Mám 18
Heinz-klátil-
:))
inak.....rad by som vedel kolko mas rokov:)
Si si nejaký homouš nie?! Jasne, ža ano inak by sa ti to nepáčilo ty zženštilý chujovo
nieeeee