Prosim poradte mi..Uz nevladzem,s priatelom budeme spolu tri roky a za posledne mesiace sa stale len hadame..pre hlaposti a uz vobec nie sme k sebe dobri..ani nezni..alebo pozorni,ci laskavi..Spravame sa k sebe tak hnusne a lahostajne..Ja ho velmi lubim..viem ze aj on mna,ale uz to nie je take ako predtym..Proste sa nam rozpada vztah a mne je z toho na zblaznenie..Poradte mi prosim ako ho zachranit..ozivit..ako sa prestat stale hadat..alebo vase skusenosti..Dakujem MOOOOOOOOC..
..uz nevladzem..rozpadava sa mi vztah..prosiiim pomozte..
ja mam 23,on 25..Sa hadame pre uplne hluposti ze ani jeden nechce ustupit..a v poslednej dobe najma preto,ze ja mu vycitam ze na mna zvysuje hlas (on tvrdi ze to si iba ja vymyslam;ale ja to tak citim),a ked sa pre to nastvem,tak sa nastve aj on,alebo sa rovno pohadame-ja na neho vyletim,ze co po mne krici..a on ze nekrici a co sa chcem hadat a tak..A s tou pozornostou..to je tak,ze predtym sme boli k sebe taki dobri..a teraz lahostajni,ze aj ked jeden ma nervy,tak ten druhy to ma na haku..A dost padli aj vyhrazky sa rozchodom..aj z mojej strany..:(((((
daj te sikusok odych asi ste privela solu
Ahoj daissy, ťažko radiť, napíš prečo sa hádate? a hlavne koľko máte obaja rokov...píšeš, že nie ste k sebe pozorní, a to ani ty nie si k nemu? tak potom nechápem, ja mám tiež vzťah v rozpade, ale je to skor z jeho strany, ja som k nemu stále rovnako pozorná, on už nie, je to otázka času...napíš, ak chceš, v čom je hlavný problém vašich hádok...papa