Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90-dňovka od 01. 03. 2010

Príspevok v téme: 90-dňovka od 01. 03. 2010
kvietok3

ahojte kočky, chcela by som začať 90dňovku..hľadám parťáčky...viem, že tu je takýchto tém založených viac, ale čítala som si príspevky, a to sú všetko ženy, čo chcú schudnúť maximálne 8 kg...ja hľadám niekoho, komu treba schudnúť aj okolo 20 kg..:) dúfam, že sa niekto prídá..

monicka3030

tak to ja som na tom oveľa horšie mam164cm a vahu 105kg tak dufam že to s vašou pomocou a podporou dam dole aspoň väčšiu časť

kvietok3

takze baby, ja mam 180 cm a 86 kil..chcela by som to za tie tri mesiace dat na 65...a vy kolko meriate a vazite?

monicka3030

ahoj aj ja sa rada pridam mám 31 rokov a po troch deťoch 35kil nadváhy a sama to neviem zvládnuť tak dufam že sa nám to spolu podarí

mariana123

Ahojte babenky. To je super,že chcete schudnúť držím Vám palce, aj na nohách. Rada by som sa k Vám pridala ale nemôžem. Chcem totiž pribrať aspoň 6kg. Veľa úspechu Vám prajem z celého srdiečka, nech sa dobre cítite.

sasha19

ozaj kvietok:D kolko by si chcela ty schudnut?kolko merias,vazis?...nehodila by si tu svoj mailik?lebo ja chcem tak intenzivne komunikovat s vami:D

kvietok3

ahoj sasha..tak super :) nebudem jedina, ktora zacne v tento den..tak sa tesim aj ja..sa tu budeme podporovat :)

sasha19

ahojte baby aj ja sa pridavaam od 1.3 ideme na to!!!ja uz aj tento tyzden robim zmeny v jedalnicku a od pondelka sa chystam na plno:D...inak mam 170cm,78Kg...a chcem ist na 70,takze mam co robit...drzim palce..odhodlanie mame velke len aby vola bola aj taka silna:D

kvietok3

dakujem babeny, ze ste sa ozvali :) velmi rada sa pridam, ale az od toho pondelka, kedze teraz idem oslavovat svoje narodeniny :) mam 86 kil, preto by som chcela zhodit aspon na 65..neskor mozno aj viac..uvidime :) tak ja sa zasa ozvem, uz vo vasom fore :)..