Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90-dňovka od 01. 03. 2010

Príspevok v téme: 90-dňovka od 01. 03. 2010
kvietok3

ahojte kočky, chcela by som začať 90dňovku..hľadám parťáčky...viem, že tu je takýchto tém založených viac, ale čítala som si príspevky, a to sú všetko ženy, čo chcú schudnúť maximálne 8 kg...ja hľadám niekoho, komu treba schudnúť aj okolo 20 kg..:) dúfam, že sa niekto prídá..

kvietok3

baby..vy ma asi zabijete :( ale ja dneska budem sediet az do osmej v skole..a mam pisomky..budem musiet cosi male si dat :(..ale od zajtra uz neporusujem..slubujem..

ciasik1

dobre ranko dievcata.... tak ako ste sa vyspinkali??? co dobreho si ideme dat na ranajocky??? ja asi dnes dve hrusky.

elizabeth25

Ciasik...viem, tiež som si to hovorila.. až na to, že som bola minule v obchode a nemohla som si kupit to co chcem... :( za to moja kamoska si to s prehladom kupila za mna :( viem ze je to hlupe, ale bolo mi desne... citim sa na nic.. :( ale pride mi, ze nemam sancu zhodit... :/ inak som optimista :D aj ked to tu asi nevypada... ale ked ti stale niekto vravi. pre boha.. nepribrala si? :D jasne ze hej, ved 25kg si vsimne aj slepy :(

ciasik1

eli nehambi sa nemas preco.... ja si stale hovorim komu sa nepaci nech sa na mna nepozera... dievcata a pisete na vsetkych strankach va 90dnovu dietu? videla som tu dievceta co zacali aj inokedy.... mali by sme pisat na jednej teme lebo potom je tu toho strasne vela

elizabeth25

Ahoj, ako tak čítam vaše príspevky...závidim vám :( mám 170cm a 91 kg... hanbim sa :/ za 5 rokov, som pri sedavej praci pribrala 25 kg a teraz neviem co s nimi :( nejak sa neprezieram, ale jem casto vecer, som stale v strese, takze mi to asi nejak neprospieva :( rada by som sa k vam pridala, ale musim niekde zohnat tu knihu... dietu... :/
Vsetkym vam drzim paste

ciasik1

varite aj normalne jedla ci len tak ako pride...? ja zajta robim zeleninove ryzoto s calamadov a 3dl vyvaru. na veceru pol porcie z ryzota dez vyvaru samozrejme... musim robit tak aby jedli aj moje deticky...nebudu preberat ani hladovat :o)

sasha19

monicka
nic sa neboj..urcite ti aspon takato podpora pomoze,uvidis spolu nam to pojde lahsie:D a nezabudnite baby ze musime myliet pozitivne ze sa nam to podari!!!!a ono sa to potom nozaj podari..a tie vahy vyhodte aby vas to nelakalo povazit sa!!!zajtra škrobovy den..mnamky:D zemiaciky alebo ryza,strukoviny...este neviem co si dam...nezabudnite: vsetko sa odiv hlave,preto pozitivny pristup!!!:D

ciasik1

monicka3030 neboj nic je to pohode aj ja som mala pred 6. 68kg. a ked som sla prvy krat rodit tak som vazila menej ako teraz...tiz mam try deticky... zajtra co pripravujete na obeddievcata????