ahojte kočky, chcela by som začať 90dňovku..hľadám parťáčky...viem, že tu je takýchto tém založených viac, ale čítala som si príspevky, a to sú všetko ženy, čo chcú schudnúť maximálne 8 kg...ja hľadám niekoho, komu treba schudnúť aj okolo 20 kg..:) dúfam, že sa niekto prídá..
90-dňovka od 01. 03. 2010
no ako vidim tak sa pridavaju k nam nove baby:Dtak vitajte..inak ja sa uz tak tesim...a co vy ostatne chystate sa do fitka?ja pojdem isto 2X do tyzdna lebo inak mi to casovo nebude vychadzat...a chystam sa na nejaky bike alebo steper...a prosim prosim budte aj na mna take krute ako ja na vas,oki?...lebo neviem aky vy ale ja sa na seba uz nemozem pozerat a najlepsie je na tom to ze som na intraku,nemam tu váhu takze ked nebudem sa moct odvazit az po troch tyzdnoch ci som nieco schudla..lebo keby som bola doma tak by som sa vazila kazde rano a potom by som sa iba stresovala...a uz som aj kukala do skrine na svoje nove saty ktore som mala na sebe raz!!!lebo potom som sa uz do nich nevopchala......tak zbierajte sily poslende dni na novy zaciatok:D
dakujem tak ja to od toho prveho budem dodržiavať na sto percent a hlavne ked mam motiváciu že v tom niesom sama som strašne zvedava ako sa nam bude dariť
ahojte aj ja by som sa k vam chcela pridat.A chcem schudnut aspon 20kíl. A poprosila by som vas ak by ste mi mohli tu dietu dajako poslat pocula som o nej ale mam malo iformacii.Ak mate o tom dajake stranky alebo nieco o tom mohli by ste mi poslat na zuza851@pokec.sk
Dakujem :-))))))
baby tu som nasla nejaky odkaz..tak si to skuste pozriet..
www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php5.sk
ahojte...noooo chcela by som sa pridat k vam, len mam o tej diete malo informacii nato aby som mohla zacat, tak poprosim vas dajte sem nejake stranky kde su o tom napisane dobre veci a idem do toho....:))
jeej sa to tu nazbieralo...takze moj priatel ma posledny marcovy den narodeniny a to by som chcela byt apson o take tri styri kila lahsia tak musim ist na to tvrdo a chcela by som zacat behat tak uvidime ze co ako...kedze mna behanie velmi nebavi a do fitka mam aj dost daleko a je aj v takom case aerobik co mi velmi nevyhovuje :)kedze aj pracujem pisem DP a chodim do jazykovky ...no nenudim sa :P a samozrejme zacinam sa obmedzovat a pripravovat na dalsi pondelok...tesim sa ...
RADA SA PRIDAM TIEZ .. MOZEM POPROSIT ODKAZ O SPRAVNEJ 90DNOVKE ?? ABY SOM TO VEDELA PRESNE CO NA TO A AKO..LEBO SOM O TOM LEN POCULA.DAKUJEM KOCKY... A SCHUDNUT ASI 10KG :( SOM SIRSIA V BOKOCH..A NOZICKY TIEZ :(
a monicka nezufaj..pojde ti to rychlo dole :)..myslim ze prvy mesiac aj 10 kil.ak to budes poctivo dodrziavat
no to napchavanie obmedzujem...ale na tych narodkach neviem neviem :D..ja som o fitku uvazovala, ale az ked zhodim tak 10 kil, lebo keby zacnem teraz spevnovat,tak by som mozno zostala taka siroka..aj ked by isli kg dolu..
no tak ja mam 170,78kg a chcela by som 70 takze 8kg urcite,nepohnevam sa ked by sa mi viac zadarilo ale pri takej vahe by som bola happy:D :D :D snazim si dat realny ciel na zaciatok,tak dufam ze to vyjde...juuuj uz sa tesím,ale nieze sa tento tyzden budete este napchavat!!!nie uz teraz pekne obmedzujte sladke a vsetko nezdrave...a trosku viac pohybu!!!inak ja budem na vas tvrda tak dufam ze aj vy na mna:D...idem sa trosku vonku prejst na cerstvy vzduch..taka polhodinova prechadzka nas nezabije...inak chystate sa chodit niekde do fitka a tak?