Davnejsie som kdesi citala, ze prehnana starostlivost o plet a telo - moze viac skodit ako pomahat. Nemam ponatie ako som na tom ja, co robim zle, co by som naopak robit mala a nerobim. Tak by ma zaujimalo, co su vase denne ritualy, a ako sa o seba starate, co nikdy nevynechate, ako casto si davate strihat, farbit vlasy, cvicite...
Viem, ze to moze vyzniet smiesne, ale niektorym nam ;) to moze aj pomoct a poradit. Uvadzajte prosim aj vek, pretoze starostlivost sa rokmi meni. Taaakze ja zacinam...
27r. Pri sprchovani - vzdy pouzivam sampon+kondicioner, gel na intim. hygienu, sprchovy a potom nivea tel. mlieko.
Odlicenie: zacinam odlicovacom na oci, vycistenim pleti, tonikom, ther. La roche voda, ocny krem, hydratacny na plet.
Peeling si robim 4-5x do tyzdna.
Vlasy si davam strihat kazde 2-3 mesiace, farbim cca kazde 2, pretoze mam problem s vymyvanim farby. Cvicim cca 3x tyzdenne 60 min.
To som ja, a co vy? Vopred dakujem za rady.
Denne ritualy krasy...
peeling takmer každý deň? peeling je vlastne obrusovanie odumretej pokožky, kedy myslíš, že sa ti stihne obnoviť? rob si ho raz týždenne, úplne postačí.
22 rokov, pri sprchovani pekne vonave a vyzivujuce sprchace, najmä nivea,lirene, aj fa a niekedy aj muzsky modry adidas.sampony striedam.na vlasy vzdy nejaky balzam- najradsej tie, ktore sa neoplachuju.telove mlieko garnier alebo tie ktore patria k sade s parfemom. odlicenie, cistiaci gel rano aj vecer.niekedy tonizacna voda.na vecer sa nekremujem. rano kremik, niekedy make up,radsej puder(oblubujem huste stetce) tiene,ceruzka, spirala, ruz alebo lesk. teraz v zime najmä ochranne balzamy.lak na nechty raz za tyzden.casto kremujem ruky- moja zavislost.a samozrejme pekne sa navonat a usmievat.
...chod na www.diva.sk tam mas nieco o peelingu popisane v jednom clanku...
...tiez sa mi zda,ze s peelingom prehanas...
nie je toho peelingu privela?