Davnejsie som kdesi citala, ze prehnana starostlivost o plet a telo - moze viac skodit ako pomahat. Nemam ponatie ako som na tom ja, co robim zle, co by som naopak robit mala a nerobim. Tak by ma zaujimalo, co su vase denne ritualy, a ako sa o seba starate, co nikdy nevynechate, ako casto si davate strihat, farbit vlasy, cvicite...
Viem, ze to moze vyzniet smiesne, ale niektorym nam ;) to moze aj pomoct a poradit. Uvadzajte prosim aj vek, pretoze starostlivost sa rokmi meni. Taaakze ja zacinam...
27r. Pri sprchovani - vzdy pouzivam sampon+kondicioner, gel na intim. hygienu, sprchovy a potom nivea tel. mlieko.
Odlicenie: zacinam odlicovacom na oci, vycistenim pleti, tonikom, ther. La roche voda, ocny krem, hydratacny na plet.
Peeling si robim 4-5x do tyzdna.
Vlasy si davam strihat kazde 2-3 mesiace, farbim cca kazde 2, pretoze mam problem s vymyvanim farby. Cvicim cca 3x tyzdenne 60 min.
To som ja, a co vy? Vopred dakujem za rady.
Denne ritualy krasy...
pre purblanku: ta ocna gulička nie je nic moc na moje kruhy,ale kolegyna si ju chvali,tak neviem...asi je to individualne,ale prijemne chladi.
alebo aspon prestat pouzivat papier po vys...ani
doubledog
ten cas v sprche by si kludne mohol zredukkovat na polovicu. Tolko vody pominat.... Ved je to nekrestanske. A kedze je post, mohol by si jeden den z tych ritualov vynechat - trebars stvrtkovy ritual ;-)
baby a zmysel pre humor sa kde stratil?
moja kazdodenna starostlivost o hygienu a krasu je pre mna ritualom, pretoze mam v tom istu postupnost a iste zauzivane praktiky, ktore nerada porusujem, alebo menim ich poradie vplyvom nedostatku casu napr.
suhlasim s delphiou
suhlasim s delphiou
...nech....
ale je to moj nazor.
mas s nim problem?
delphia boze co chytas za slovicka... traaapne...
uplny suhla s doubledog!
ze ritualy!!!!
akyze ritual, vsak ide o dodrziavanie kazdodennej hygieny.
nizsie sa ma niekto pytal, ake su tie moje ritualy. no ziadne! na nejake "ritualy" nemam cas. ale to neznamena, ze sa neumyvam, hniju mi zuby, nenakremujem sa a mam mastne vlasy. u niekoho su to hygienicke navyky a bezna denna starostlivost o plet, no a u niekoho holt- RITUAL !!! :))