Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ste zistili ze ste tehotne?

Príspevok v téme: Ako ste zistili ze ste tehotne?
usiko

Ahojte,

ano, ano, viem....je to na googli, vsetky tie priznaky podla ktorych sa to da zistit......

...ale ako sa to prejavovalo u vas osobne? Ake boli tie uplne prve priznaky, ktore vam povedali, ze ste tehotne? Okrem vynechania menzesu, samozrejme....

.....a...menzes vynecha hned v ten prvy mesiac? teda ak pride tak urcite nie som tehotna?

.....ja uz si na sebe vsimam kadeco a hovorim, ze co ak konecne...a nic....

isabella

ahojte baby moje, dakujem vam za podporu, troska som dnes este posmutila, ale uvidim, ved priatel bol pocas celeho februara doma len na vikendy a teraz bude doma viac, tak snad...
od zajtra si zacinam merat bazalnu teplotu nech mam trocha prehlad...
hlavne na seba baby davajte pozor, strasne vam to prajem a tak rada by som si uz vymienala skusenosti s vami, len si asi este budem musiet pockat...

usiko

to morzsi,

to co je clinical box?

...a prenatal box?

..jojoj, a testy mas odlozene vsetky 4...to je jasne......

...dakujem vsetkym, dufam ze to lekar potvrdi tiez.....

fatima665

ušiko zo srdca ti gratulujeeeem :-), som fakt rada, že sa vám to podarilo, držím ti palce, držím nám palce :-)....

ahoj123

usiko: aj ja ti gratulujem,som uprimne stastna ze to vislo :-) super!! davaj na seba pozor.....isabella ano nevesaj hlavu,skus o mesiac ,aby sme si tu uz vsetky mohli vymienat tehulkovske zazitky :)) uvidis zadari sa.....ja som tiez vesala hlavu,ked skoro polroka nic,a predsa :) ale tiez nic nechcem zakriknut.....

Morzsi

Usiko,

keď sa narodí malé dostaneš clinik box v pôrodnici a u gynekológa zvyknú mamičky dostať prenatal box chcem iba toľko povedať aby si si nechala test na pamiatku ja mám svoj odložený síce je negatívny ale to pozitívne teraz spí

držte sa a dávajte na seba pozor

isabella

usiko, dakujem... akosi sa mi to nakoniec rozbehlo, je to sice velmi slabucke, ale predsalen, tak co uz, nevadi... ty si to hlavne uzi a davaj na seba pozor...

isabella

ahoj usiko, no a dnes som mala take slabunke krvacanie, ale nie ako menstruaciu, takze uz vobec neviem ci to mam brat ako menstruaciu, alebo nie, no uvidim co to spravi...
no, netusim ako by som spiatocne zistila, ze som mala ovulaciu...
nuz co uz, tak asi budem zasa cakat o mesiac, aj ked to co mam teraz... neviem o co ide ale klasicka menstruacia to nie je... asi budem musiet ist doktorovi...

usiko

isabella,

je mi luto, ze ti tie testy robia napriek....ale ak mas ruzovkasty vytok, moze to buyt tehotenstvo......podla lekara...

...a este jedna vec ma napada: si si ista ze si mala tento mesiac ovulaciu?