Ako ste zistili ze ste tehotne?

Príspevok v téme: Ako ste zistili ze ste tehotne?
usiko

Ahojte,

ano, ano, viem....je to na googli, vsetky tie priznaky podla ktorych sa to da zistit......

...ale ako sa to prejavovalo u vas osobne? Ake boli tie uplne prve priznaky, ktore vam povedali, ze ste tehotne? Okrem vynechania menzesu, samozrejme....

.....a...menzes vynecha hned v ten prvy mesiac? teda ak pride tak urcite nie som tehotna?

.....ja uz si na sebe vsimam kadeco a hovorim, ze co ak konecne...a nic....

fatima665

mne chvalabohu nič nie je, znášam to úplne super, akurát som strašne unavená...a do práce vstávam o 5:45 je to na nervy...inak ja to tiež beriem z rezervou až kým sa nedostanem cez tie kritické 3 mesiace...

usiko

no, u lekara som este nebola, takze berieme s rezervou, je mi tak trochen nevolno kazdy den pocas dna.......neznesiem cokoladu, spim uz dobre ale nespala som dva tyzdne, slaba som, nohy tazke...nerastu mi chlpy na nohach...asi tak 4-5 tt

fatima665

usiko a v ktorom si asi týždni? Ja som totiž v 8tt a nemám sa s kým o tom baviť, v takom rannom štádiu tehu :-). Joj sa teším že sa vám to podarilo :-))))

meggy10

ja po porode v tom ruzovom kufriku spomienok som dostala domestos, tide prasok, jonsons na zadok, sudokrem, vzorky, libenar kvapky,ziletku:o))a este vela ddrobnosti.

isabella

ahoj usiko, no uvidime, teraz bude priatel podstatne viac doma, aj ked uz tomu velmi neverim, ze by sa to malo len tak lahko podarit, ale sak uvidim...

Morzsi

Usiko

prenatal box je vlastne sponzorský balíček od gynekológa ( nie každý dáva ) svojim pacientkam iba ten , ktorý má zmluvu
je v ňom odborná lietratúra o tehotenstve , rozne letáky nuk cumlík , vzorky oleja , čaju , prášok , aviváž, zub pasta,

clinik box zasa dávajú na šestonedelí je vńom to isté minerálka rozne vzorky nálepka do auta tu sa veziem ja avent 125 ml. flaša a iné

ja si do tohto kufríka odkladám vecičky ktoré zostanú pre nás pamiatkou .

- prvý cumel, kt nelubila
- prvý cumel kt mala rada
- marcipánový cumel ozdoba z torty na krste
- číslo kt mala na ručičke a ja
- pupočníkový štipec
- stuha z krstu na obruse
- salvétky z krstu
- kniha vyberte si meno pre svoje dieta
- kalendár 2009
- tehotenská knižka ( orig treba odovzdať ale ja som si zohnala a prepísala som si ju )
- tehot test
- ultrazvukové obrázky
- 4 D ultrazvuk DVD
- všetky papiere ohľadom IVF
- papier z postieľky ahoj volám sa ....
- naše novosti - vitajte na svete ( rubrika )
- noviny nášho mesta ( spoloč kronika narodili sa v júli 2009
- prvitítanie do života

a rozne závisí od matky čo si chce odložiť

- neskôr mliečne zuby
- prvé strihanie vláskou - 1 prameň
- prvá kresba
- žiacke knižky atď

držte sa ženy moje a Isabela nezúfaj uvidíš podarí sa ti musíš veriť

usiko.

isabella

V pohode, mamka to pochopi, asi vie ze si v strese....

.....a kedze bude priatel doma, tak dotoho...v marci nam vsetkym oznamis ze testy pozitivne..uvidis...

isabella

ach baby, priserny den mam za sebou... totalne som sa rozhadala s vlastnou mamou... uz je toho na mna moc v poslednej dobe

Najčítanejšie články