Ako ste zistili ze ste tehotne?

Príspevok v téme: Ako ste zistili ze ste tehotne?
usiko

Ahojte,

ano, ano, viem....je to na googli, vsetky tie priznaky podla ktorych sa to da zistit......

...ale ako sa to prejavovalo u vas osobne? Ake boli tie uplne prve priznaky, ktore vam povedali, ze ste tehotne? Okrem vynechania menzesu, samozrejme....

.....a...menzes vynecha hned v ten prvy mesiac? teda ak pride tak urcite nie som tehotna?

.....ja uz si na sebe vsimam kadeco a hovorim, ze co ak konecne...a nic....

agaven

ved to som nie som ??? a po pve gynekolog moja nie forum po druhe skumavka spermie bez toho asi neostanes a sexovat mozes aj roky ked tam ude mat 3 až 0 spermiii po tretie vyter rozbor kyslost po stvrte lubochna ci vlaste aj ovulujes ako mas po piate a nemas zlu preichoidnost upchate vajcovody juj len pis mozno do 5 rokov aj ostanes ked budes tu sede a pytar rady od zien co ostali najprv robim vestko atd.. aked viem ze som po lekarskej stranke ok až potom beriem rady

meggy10

usiko

to ako keby si pisala o mne, vysvetluje a vysvetlujem, ale akoby do vetra, este to je potom aj horsie a preto som sa rozhodla nevysvetlovat a nechavam ho nato sameho prist a koli comu sa s nim hadas? nehadaj sa, ignoruj, to je najlepsie.
odpis mi na mail savana103@azet.sk

usiko

meggy,

ano, je to ten muz, ktory mi vyhovuje...ale riesim stale problem, ze sa pohadam...on sa nehada sam od seba, nikdy hadku nevyvola....este nikdy ju nevyvolal...., ale ja...a potom vysvetlujem a vysvetlujem...nebyt mojich snah vysvetlovat v nespravnej chvili, tak si zijeme ako v rozpravke.....pracujem na tom...tak isto ako pracujem na tom, ze mam brat obcasnu hadku ako sucast vztahu a nie ako katastrofu......pri ktorej som zlyhala......takze tak.....ja si uvedomujem, ze robim chybu ale ked...no...proste som strasne impulsivna....no a tak....ale uz tu mam mail, takze ak vies, mohla by si mi prosim napisat, ako dokazes byt taka pokojna, ked ide do tuheho, ze nerozpravas? lebo to by som strasne potrebovala...

usiko

agaven,

no co robim? co ja viem, sexujem bez ochrany...a preco uz mam po 30 a som bezdetna? pretoze som sa doteraz spravala zodpovedne a az teraz som si nasla muza, s ktorym to dieta ma zmysel mat...ale vlastne, naco ti to tu vysvetlujem, ved ty si taka mudra ako kniha....vyzivujem maternicu? ano, kazdy den sa jej pytam, co by si dala na ranajky, veceru a obed a podla toho si varim...aby bola maternica spokojna.....

.....som rada ze ty vies, co mam robit aby som ostala tehotna.....este by si mala napisat nejake rady...aby som sa poucila...prosiiiiiimmmm....

...ty si dobre zatrpknuta a nastvana...hm...nevadi...fakt je dobre, ze sem asto nechodis......ved tvoje prispevky plne zloby a trpkosti by asi nikomu vela pozitivnej energie nedodali, vsak?

meggy10

ja som to zistila den pred vianocami, ked sme boli v maxe este nieco pokupit, tam som si kupila aj test, tak sme isli n kavu, sla so na wc-ko a na test som nepozerala,az poto v kaviarni som sa nan kukla:o))) presne viem, ze som bola tehotna 2 tyzdne a priznaky boli take jak pred mensturaciou, boleli ma prsia a v podbrusku este som si aj brusaky robila aj som sa cudovala preco mam svalovicu 3 dni, potom uz mi meskala 2 dni a uz som vedela, ze nieco nieje v poriadku. a mozem povedat, ze cez neplodne dni, neotehotnies, moze sa stat, ale moc tomu neverim a USIKO ked sa snazite o babatko, nemozes nato tak mysliet, lebo sa nepodari nikdy, nesexovat, len za tym ucelom. radsej nato nemysli a pride to vtedy, ked to najmenej cakas, pisala si, ze sa s partnerom hadate, nejak som nenasla tvoj e-mail, najprv si zvaz, ci je pravy. a drzim prsty, aby vam to vyslo.

agaven

hahah ja som otehotnela až po 3 rokoch a ties som mohla s toho cvoknut ako vsetky už kocikuju a potom som sa na to vykaslala a do dvoch mesiac. som ostala tehotna už si bola na prefukoch ... už si bola v lubochni ci ti vajicko dozrieva ... atd,.... co si urobila pre to aby si ostala nie len cakat a nakoniez zistiz ze vela veci nie je v poriadku ma dost spermiii .... atd .. vies kolko toho je kyslos v posve atd.... tu si pis ved pokec dobry a potom sa necuduj ze mas 30 a sedis kecat s kraksnou pred sebou a ludmi co aj tak prd pomozu vyzivu davas maternici ... no co robis preto aby si ostala aha asi nic

usiko

agaven, no, to sme radi, ze sem casto nechodis......velmi radi....

....vies, ak budes mat po 30 a budes chciet dieta a nebude sa ti darit, tak ta tu radi privitame s tvojou novou temou a podporime ta......

agaven

boze to su temy ved cakat do 35 dna a budete vediet ak nie tak si 22 spravte test aj tam vam ukaze už ci ste alebo nie keby tu kazda zakladala kazdy mesiac ina ci je alebo nie je tehotna tak je to stranka o cakani na menzes alebo tehotnost pychyc. ma podporte ze asi som denz to dobre pisal fakt pokec to tu je ahc jaj etse ze tu tak casto nechodim

usiko

joj, dievcata, dakujem vam.....

....inak, take rozne priznaky si namyslam....napr. mam pred menzesom a nechuti mi vobec sladke, kdezto pred kazdym menzesom som jedla cokoladu...tiez som mavala zlu plet pred menzesom- vyrazky a tak a teraz cista plet.....brusko ma pobolieva 4 dni, ale len niekedy v dni.....kdezto pred menzesom ma pobolievali len tesne pred menzesom a hned sa mi menzes pustil...a teraz brucho boli dlhsie.....tak si navravam, ze budem tehotna......ale iste je to len plany poplach....

Najčítanejšie články