ahojte, chcela by som sa popytat na nejake rady ako schudnut zo stehnien na vnutornej strane. prosim poradte mi nejake cviky. dakujem :)
Nohy - stehná
hmm no dobre posli som zvedavy skovecka@gmail.com :)
tak fotku stehien ti poslat mozem aby si mal predstavu co ma trapi .. :)
no vidis akoze nebudem ti hovorit ze stehna mas pekne lebo som ich nevidel ale ked si ma chlap vybrat ci vecsie stehna alebo mensie prsia.... myslim ze je to jasne :)
tak tiez sa mi dako nepacia ti emodelkovske postavy a skor ma aj zaujme baba ktora ma co to do seba ale ked tak tak nech ma to telo aspon pevne a o to mi ide ...spevnit spevnit spevnit ked nie ani schudnut..ale viem ze co to som schudla a teraz mi to ostalo nespevnene..a aj z tych prs co to mi ubudloa uz nechcem viac :) nepacia sa mi male :P
2 aurra no dobre si to rozmysli :) mozes poslat niekam napr foto co si o tom myslia ostani lebo samam sa nemusis dobre posudit a mozno potom nebude lahke pribrat do tych prs
vies mne ide o to ze sa mi pacia skor plnsie slecny a preto som vzdy proti chudnutiu ked to netreba :)
ste zlati ako ste to tu rozprudili :)
najviac z mojho tel ama trapia tie nohy ... z nich by som chcela schudnut najviac alebo to aspon spevnit nech to krajsie vyzera ... prijmem aj celkove chudnutie len zas ma stve ze schudnem z prs to je asi to najkrajsie co na sebe mam heh :)
ok to som aj ja rad
mne len ide o to ze to je uplna somarina ze siroka vnutorna strana stehien 50% chlapov si to ani nefsimne a tych zvysnych 50% to nemusi vidiet ako problem a ked zacne davat orbitrek popripade drzat dietu tak sa jej moze pohnojit zvysok inaq celkom peknej postavy....