Ako na ekzem v tehotenstve

Príspevok v téme: Ako na ekzem v tehotenstve
marcia

Ja som uz uplne zufala,zacal sa mi znova prejavovat ekzem a to v dost velkej miere.Najviac ma trapi ze som tehotna a musim pouzivat Locoid krem ktory mi predpisala kozna a citam tu na nete vsade ze to nie je dobre pouzivat kortikoidy..tak co mam teda pouzivat?kupem sa v oilate,pouzivam excipial,natieram sa raz denne locoidom.mam to rozsirene uz po celom tele a dokonca flaky aj po tvari..poradte mi niekto ako ukludnit to strasne svrbenie a dostat ekzem pod kontrolu aj bez kortikoidov..strasne sabojim o babo,aby mu neskodilo to moje nekonecne mastickovanie..na vecer si vraj mozem davat aj dithiaden..ale hlavne tych kortikoidov sa bojim..poradi mi niekto kto ma stymto skusenosti??dakujem

janula87

marcia skúste Stopalerg, ja som ho brala počas tehotenstva aj kojenia, je prírodný ale nie je to žiadne šarlatánstvo kúpite ho normálne v lekárni alebo cez internet, naozaj zazracne pomaha na atopicky

Jovanka

Glam diky za tip ... píšem až po čase, ale protopan ozaj zabrala ale používala som celý box aj s doplnkami a perfektne to odstránilo fľaky a svrbenie

PICNIK

Výmena kože trvává v priemere 30dní podľa jej hrúbky.
Excelentné výsledky sa dosahujú pri odľahčení trávenia:
1.:pri užívaní ľanového oleja na lačno (min. 20 min. pred jedlom)
jednu polievkovú lyžic.
2.: strava nastavená podľa krvnej skupiny (konzumácia vysoko stráviteľných potravín vhodných pre krvnú skupinu aspoň v objeme 80-90% prospešnej potravy)
3.:6 týždňov piť na lačno 1,5l vlažnej prefiltrovanej vody cez aktívny uhlík BRITA ( rýchlejšia obmena krvi).
4: nepiť min. 20 min. pred jedlom a 45 min. po jedle, dodržiavať pitný režim v dennom objeme 90% čistá voda.
5: dodržiavať 2-3 hodinové prestávky medzi jedlami (podľa skonzumovaného množstva jedla).

UVEDENÝ REŽIM SI VYŽADUJE PEVNÚ VÔĽU A DISCIPLÍNU.

OlikkK

pre: Kukurica233. Produkty z radu protopan beriem viac ako pol roka, ako v tehotenstve si nie som ista ale ak si dobre pametam, tak by sa mali dat uzivat aj v tehotenstve bez problemov. Pre vsetky pripady odporucam precitat si na stranke protopan.sk sekcii otazky a odpovede, tam som o tom citala kedysi nieco, tak snad to najdete bez problemov.-)

Kukurica233

Najde sa atopik co berie v tehotenstve vyzivove doplnky? Mam doma celu radu od protopanu pre atopikov ale nie som si ista ci vsetky produkty su v tehotenstve vhodne :(

Baborka

Užívajte laktobacily a vitamíny. Ekzémom dáva telo najavo, že je niečo v neporiadku alebo mu niečo chýba

Sona345

V tehotenstve som mala tiež problém s ekzémom, mne ho veľmi upokojila morská vody. Po návrate z dovolenky som si kúpila morskú soľ do kúpeľa a robila som si morskú vodu doma. Spolu s častým premasťovaním sa mi podarilo pokožku upokojiť

hejka

Na noc Yamseen. na telo Dynamicky hydr.krem striedat so Solarisom vecer, telove mlieko, kupel v soli Camilka, Dakseen tycinka drnona-arche.