Jeho fotky v nasom byte

borba

Zareagoval dost prekvapene, asi ani nevedel, ze si ich doniesol..aspon sa mi tak zdalo. A vyhodil to cd, bez toho aby som mu to naznacila..ja som mu len povedala, ze som tie fotky videla, a ze mi to lezie teraz hlavou, ze nech si ich da niekam kde k nim pistup nebudem mat,vzal to cd,zlomil a vyhodil...a povedal neriesim. Takze som sa celkom potesila.

A Suszy, ja na neho netlacim cosi, su to moje vnutorne obavy o tkorych on mozno aninetusi, ale viem, ze uz je v stadiu kedy ju totalne ignoruje, ale totalne, tak uvidime ako to dopadne..:o) zatial je to uzasne

suszy

Jasne je to neprijemne, ked ona obťazuje, ale cim viac Ty bude na neho tlacit tým to bude horsie, chlapi su uz raz takí, jemu to robi mozno aj trochu dobre, že ona mu smskuje zvysuje mu to mozno sebavedomie, lenze na druhej strane Teba to boli co je samozrejme, ak ho lubis. Nechaj nech sa sam rozhodne, slobodne Ty to aj tak neovplyvniš, ak Ta ma naozaj rád tak sa urcite rozhodne pre Teba a ak nie tak nestoji za to. Jednoducho nestoji za to sa pre mužou trápit, naozaj. Ja som bola taka istá ked som bola mladsie a teraz to uz viem triezvo posudit. Cim viac, ze na na muzovi vysí tým si ju mnej váži. Je to tak. Treba mat svoj priestor, svoju slobodu a budes pre neho vzácnejsia.

borba

Suzsy, problem je v tom, ze ona odkedy vie, ze sme spolu ho nesutale atakuje sms-kami, vyvolavanim atd napriek tomu, ze je zadana...vyhladava ho atd, ja mam obavy..no ved viete.
A ja od neho vobec nechcem aby si ich zbavil alebo cosi..len mi prislo divne, ze ich nechal na takom mieste kde k nim mam pristup aj ja...je to minulost, patri do suflika, niekde kde jeho minulost ostane jeho minulostou...moj nazor.

Ale uz sme si to vydiskutovali a dopadlo to vsetko ok, co ma tesi. Aj ked teraz potrebujem cas asi ja, pretoze v tych najnevhodnejsich chvilach mam tie fotky pred sebou, uvedomujem si, ze je to minulost, neriesi sa to, nevracia sa k tomu, ale kedze som to videla...no je to skratka ine.

suzsy

Jeho minulosť by som vôbec neriešila, veď vtedy Ťa ešte nepoznal a to čo zažil pred Tebou mu predsa nemožeš vygumovať z hlavy. Pokiaľ si tie fotky neprezerá nejak často, tak nevidím dôvod obavy. Prave naopak, každí si do vzťahu donesie so sebou nejaku minulosť, ktoru si stráži a tak to ma byť.Sú muži, ktorí ked sa rozídu so svojimi partnerkami tak im potom ani na meno nevedia prist co sa mi tiež zda nepekné. Jednoducho bývalí partneri sú súčasťou našho života a je pekne s nimi ostať priatelmi aj potom.Takže pokiaľ na nich nepozerá často a nestretáva sa s nimi, alebo nie je s nimi často v nejakom inom kontakte tak mu to nevyčítaj. Maj aj Ty svoje tajnosti o ktorých on tiez nemusi vediet. No a pokial je k Tebe milý a rozumiete si tak vtedy to už vobec neries.

isabella

teda ja osobne by som z toho tragediu nerobila, sice ked su to intimne fotky nie je to nic prijemne pre teba, ale vyhadzovat to urcite nie a ani pozadovat po nom aby sa toho zbavil, ja aj moj priatel mame po byvalych partneroch este fotky, su dane bokom, ale mazat ich nemienime, su to velakrat pekne spomienky, aj ked s nahymi fotkami je to troska ine, ale aj tak je to jeho sukromie, porozpravaj sa s nim a ked ta to trapi aj mu to povedz, ale netlac ho do nicoho...