Jeho fotky v nasom byte

lluullu

ja by som to cd asi ulozila na to iste miesto a dalej to neriesila, je to cas jeho zivota, dobrovolne sa jej zbavit nebude chciet a ak hej, tak mu na tom az tak nezalezi. Aj ty si si vymazala vsetky fotky z minuleho zivota s ex? Uz si ich asi aj tak nepozerava, len ich tam proste ma:) A ak ta to moc trapi, tak sa ho na to spytaj.

darika

ja by som to zahrala
-vies,ked som to cd drzala v ruke,bolo tam napisane moje fotky.Tak som to pochopila,ze moje...

borba

Vies on tam mal napisane moje fotky...a eby tam mal napisane, ze akty tak sa pozriem zo zvedavosti este skor..asi by som ho mala zahodit...kurnik...

darika

skus mu len povedat,ze si mohol na to cd aspon napisat co tam je.Nevedela si,tak si si to pozrela.Nemohlo ta napadnut,ze si take nieco berie do vasho spolocneho bytu.Mozno si to ani neuvedomil.Je to o jeho byvalych,skus to takto,ze mu len povies,ze to tam mohol napisat a uvidis ako zareaguje.Tym nic nepokazis.Len nezur,nenadavaj.Bud kludna.Vtedy skor dostanes odpoved.

Tibianaaa

Vyhodit CD! A je :).. normalne by som ho hodila do kosa a neriesila, pokial by sa po nom zhanal..povedz, ze tam boli len zenske, nepodstatne CD..