Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mate niekto alebo viete, ake je auto Chevrolet?

Príspevok v téme: mate niekto alebo viete, ake je auto Chevrolet?
millli

Vyhladam to aj na googli, ale chcela by som sa opytat aj obycajnych ludi, nie hned profesionalov do aut. Mate niekto auto znacky Chevrolet? Je spolahlive, dobre sa ovlada, malo poruchove? Rozmyslam nad niecim malym, malym autom. Ale najskor to bude az o par rokov, lebo kym si nasetrim z mojho platu alebo si nan vobec nenasetrim. Aspon info zbieram. V okoli ho skoro nikto nema, aspon nikto, koho poznam. Dakujem.

sonicka_so

Popozeraj si nejake auta na aaačku, tieto su skoro všetko na jedno brdo, podobne auta....ak nepotrebujes nič výnimočné :-)

ivanuska265

Tiež sa mi taketo auto páči- pre mňa ako pre babu, Aké su ešte také podobného typu? Fabie? Octavie, či?

uhlie

Fabie su velmi drahe. Je kopa daleko lepsich aut s vybavou za ovela nizsiu cenu.
Chevrolet je podla mna tiez predrazeny. Ak mas auto, tak je to len kopa srotu do ktorej treba liat peniaze a je jedno, aka je to znacka, kazit sa bude kazde auto. Keby som si ja mal vyberat nejake nove auto do mesta, tak by som bral asi Daciu Logan, alebo Kiu Soul.

Deee

v okoli mam dva male chevroletiki a oba sa maju dobre - bez poruch, okrem toho, ze na teba budu cierne auta s tmavymi sklami trubit na krizovatkach je to fajn auticko:-)

Denz.

Erikk- :DD
ja mam medak castejsie v ruke ako ty svoju zubnu kefku:DD
Ale ok:)))
No hold smola.....medak mi v skutocnosti nic nehovori co sa tyka kvality:)))))
To taky Lexus.....to je uz o inom:))))

jajaja99

ja mam uplne klasicku fabiu 1,4 a som maximalne spokojna.....na kratke trasy a nakupy uplne staci. teda ak ide cloveku o dojazd a nie image o)

erikk

Denz. moze ta to skriet neviem ako, ale mam ho. Tento rok planujem vymenit za novy model. Az ho budes mat aj ty a nie tvoja rodina, potom daj vediet info z prvej ruky. Toyotu by som nechcel ani zadarmo.

GiovanniX

Aj ja zenam odporucam skor benzin,lebo diesel je nachylnejsi ako aj na jazdu,tak aj na servis a samozrejme co si spomenula,na kratke vzdialenosti sa nevyplati naftovy motor napr.do mesta.Male auta sa vyrabaju aj s automatom,CVT prevodovky maju väcsinou,ale to tiez neodporucam,koli servisnym nakladom,CVT je takmer naopravitelna prevodovka.Automat do motora 2.0 a viac sa oplati a na dlhsie vzdialenosti,lebo spotreba automatu je oproti manualu o 0,5 az 1 litra väcsia.Pozor nehovorim o robotizovanych prevodovkach v novych modeloch aut ako napr.SMG u BMW.Ale to nenajdes v lacnych autach takze skoda je hovorit o tom....Jazdene auta sa oplatia viac ako nove,lebo auta velmi rychlo stracaju hodnotu,napr.teraz kupis auto za 1 000 000sk a o 2 roky ho predas len za 800 000Sk(pisem v sk sorry :D ).Ak nemas dake extra poziadavky tak si kup Fabiu,okrem 1.2HTP motora vsetko mozes brat,daju sa aj v slusnej vybave kupit,ABS,airbagy,el.okna,klima...pre bezneho cloveka to auto staci :)

millli

Skor benzin, budem jazdit skor na mensie vzdialenosti, mozno v lete do blizkeho okolia na vylet, ale urcite nie do zahranicia. Viem, ze s dieselovymi motormi su v zime casto problemy a nie su urcene na kratke vzdialenosti.
Aj nad Skodou Fabiou premyslam. Nieco nie velmi drahe. A dobre by bolo, keby to auto malo aj automaticku prevodovku. Jazdene je sice lacnejsie, ale mam pri tom strach, aby som pocas uzivania nezistila, ze sa rozpadava. A nove je zas casto o dost drahsie. Dakujem.