Vyhladam to aj na googli, ale chcela by som sa opytat aj obycajnych ludi, nie hned profesionalov do aut. Mate niekto auto znacky Chevrolet? Je spolahlive, dobre sa ovlada, malo poruchove? Rozmyslam nad niecim malym, malym autom. Ale najskor to bude az o par rokov, lebo kym si nasetrim z mojho platu alebo si nan vobec nenasetrim. Aspon info zbieram. V okoli ho skoro nikto nema, aspon nikto, koho poznam. Dakujem.
mate niekto alebo viete, ake je auto Chevrolet?
Chevrolet je po starom Daewoo,kvalitou sa daju porovnat ako Hyundai,Kia atd.Na Mercedes,BMW,Jaguar atd cize premiove znacky su o daco drahsie diely ako na bezne auto napr. u nas hlavne VW group.Ak rozmyslas ekonomicky tak ber Fabiu,to splna tvoje ocakavania a hlavne diely zohnas na kazdom rohu ako aj oprava je jednoduchsia a lacnejsia ako u inych znaciek.Nenapisala si ci chces nove auto,alebo jazdene?diesel,benzin?
erikk-az raz budes mat medak....potom pis skutocnost.
Mame v rodine tri a v kazdom je problem:)
milli......myslim si,ze chevrolet je v celku ok.Teda neviem aky mas narok na kvalitu,ale v dnesnej dobe uz ujde.
Mna zaujima hlavne Chevrolet, Mecedes alebo napriklad Jaguar sa mi zda prilis drahy amam pocit, ze zlodeji bazia po podobnych autach. Chcem mensie auto, sikovne, do mesta, ale aby bolo stvordverove alebo patdverove a to Chevrolet je v niektorych modeloch.
Mne sa napriklad Toyota nepaci, japonske dizajny nemusim. Mame Mercedes a nikdy sme s nim nemali ziaden problem...
moj nazor.
Mam toyotu a nic kvalitnejsie na Slovensku zrejme nenajdes co sa tyka poruch.
Ale nechcem tym nikoho urazit.