Odpanenie

Príspevok v téme: Odpanenie
Ďuri100

mam priatelku ktora je panna a po 3 mesiacoch sme sa rozhodli ze skusime sex...ja uz panic nie som ale s pannou som este sex nemal tak chcem nejake dobre rady zatial som ju 2x palcoval ale ked dam 2 palce tak ju to boli takze len jednym palcekom... co spravit vsetko pre to aby to bolo co najpriemnejsie..zatial si ani predstavit neviem zeby som donej vnikol svojim penisom...tak ked viete niejak poradit..za kazdu radu dakujem

Ďuri100

naposledi bola 3 hodinova predohra s toho asi hodinu som ju lizal a palcoval ale moc sa neroztiahla...ale mozno to chce cas...inac co sa tyka panenskej blany a krvy pri odpaneniu...ja som necitil pretrhnutie ziadnej blanky a ani krv netiekla...je to normalka? akurat ked som donej daval prstek prvy krat tak trosinku ju to zabolelo ale potom som sa jej pytal co citi a ze super vsetko ze môzem ryhclejsie alebo aj 2 palce ale ja si myslim ze 2 palec by mi este nevosiel...

levicaaaaa

čo spraviť preto aby jej to bolo najpríjemnejšie??? dlhááááááááááááá predhora... a urobiť to až vtedy, keď sa ona na to bude cítiť...