mam priatelku ktora je panna a po 3 mesiacoch sme sa rozhodli ze skusime sex...ja uz panic nie som ale s pannou som este sex nemal tak chcem nejake dobre rady zatial som ju 2x palcoval ale ked dam 2 palce tak ju to boli takze len jednym palcekom... co spravit vsetko pre to aby to bolo co najpriemnejsie..zatial si ani predstavit neviem zeby som donej vnikol svojim penisom...tak ked viete niejak poradit..za kazdu radu dakujem
Odpanenie
supni do nej alkohol ten utlmuje bolest aj tak s toho nebude nic mat
Ďuri100 - ja som už myslel,že to má dievča za sebou.Príjemnú zábavu.
zas blbec nie som
broskynku odporúčam omakávať dlhšími prstíkmi na ruke, než sú palčeky ;-)
hej teraz som o tom cital v starsich vlaknach....uz potom chapem preco ju to bolelo ked som chcel do nej dat 2 prsty...jednoducho by sa musela ta blanka pretrhnut...inac to nejde...inac je ta blana hruba alebo len nieco tenucke? lebo ked pri tak jemnych dotykoch ju to bolelo tak neviem neviem co bude az donej budem chciet vopchat prirodzenie...
Ďuri100 - ona je len na kraji vchodu kruhovo dookola,to nie je plná blana asi ako si to predstavuješ.Dievča o ňu môže prísť aj pri športe,to nepraskne jak balónik.Kukni pred a kukni po.
problem je v tom ze netusim kde je panenska blana a zaujma ma este ze ona sa nepretrhne pouzivanim tamponov? je mozne potom ze preto ju to boli ze cast jej panenskej blany okolo posvoveho vchodu este bude v celku nie?
Ďuri, bývalá asi nebola pannna... ak tam má ešte panenskú blanu, tak ju proste budeš musieť pretrhnúť a najlepšie tvojim prirodzením...
nie nemyslim to tak:D ale jednoducho ked som len skusil prilozit dalsi palec...uz ju to bolelo...oproti byvalej mi pripada poriadne uzka..neviem ako to poriadne vysvetlit...ale je mi cudne ze celkom jemnucko idem na to a aj to ju zaboli...
Ďuri, a ako si myslíš, že sa roztiahne??? :D to neuvidíš ... to budeš cítiť, že je uvoľnená... nemysli si, že sa roztiahne a bude tam mať kráter :D