Očná joga

doubledog

tie dierkovane okuliare som kedysi skusal, je to zaujimava vec.
podla mna to trosku pomaha, najma tym, ze to nuti oci trosku inak zaostrovat.

Nika2222

Pekný slnečný deň všetkým,
som už 24 krátkozraká s dioptriami do - 1, 5. Nikdy som pravidelne nenosila okuliare a vždy sa mi zrak zlepšil. Mám knihu "Zahoď okuliare", kde odporúčajú pravidelné očné cviky a nenosiť sústavne okuliare. Ja osobne som okuliare používala len na TV a na bicykel. Nedávno som našla stránku www.treneroci.sk- tréner očí a oplatí sa ju prečítať. Nakoľko aj môj 12 ročný syn je krátkozraký, uvažujem o dierkovaných okuliaroch. Ak má niekto skúsenosti s týmito okuliarmi, prosím ozvite sa, a podeľte sa s nami.

sade8

jr

to neviem ale mam taku inu knihu kde je opisana taka metoda na zlepseniu zraku - ja som ju vlastne stiahla z internetu - batesova metoda - tu chcem tiez skusit, ale teraz skusam ocnu jogu

maj1nka

ahojte.tak najde s atu niekto komu ocna joga naozaj pomohla?prosiiim ozvyte sa vsetci co mate nejake skusenosti :)

iw.ka

ja tiez tu ocnu jogu skusam, ale nie som si ista ci tie cvicenia a pohyby robim spravne..nevedeli by ste nietko pomoct s nejakou vyzualnou pomockoU???

patuska

Ja sa tomu venujem raz denne asi 10 minut a naozaj mi to pomaha lepsie sa mi zaostruje nadalej budem cvicit a dam vediet :-)

monika2

no ja mam len 18 a vidim dost zle..uz neviem co skusat aby osm videla poraidne..pomaly dioptrie 2 aby som nosila.. :(( snad tie cviky pomozu