Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
väčšinou dva na obed a jeden na večeru a kopu škrobovej zeleniny - hrášok a kukuricu, ale dnes som mala dva a pol na obed a na večeru bude jeden a pol.
ty si si čo varila? dúfam, že už aj u vás je pekne :)
MP
ahojky,a kolko zemiakov papáš na obed??
no síce aj spŕchlo včera, ale vačšinu času svietilo slniečko a dúfam, že dnes bude tiež :) asi robím len zemiaky v šupke a zeleninku. mám strašnú chuť na redkvičky a pažítku :) pekný deň vám prajem, baby.
MP
tak teda na východe vám je tak pekne? sakra sakra,tu na západe máme nervy z dazda a zamračeneho chladného počasia..bleee.zajtra na tie škroby velmi mi chutia zemiaky upražene na panvičke len s kvapkou oleja a cibulkou..a šalatom..jednoduche,dobre..
sama neviem čo si dám ešte...chcelo by to ryžu,som nemala ani nepamatam..
počasie nanič? na východe svieti slniečko :) večer pôjdem konečne behať po 2dňovej prestávke. tak áno, som spokojná, aj keď pod tých 75 kg som sa nedostala, čo bol cieľ na tento mesiac a tie rifle ešte stále nezapnem :) ale nevadí. všetko postupne. dnes som mala pečenú zeleninku s jogurtovým dressingom a tiež kúsok chleba a vývar. mám pocit, že som sa až moc najedla. no nečuduje, že mám taký pocit po 2 ovocných dňoch. čo varíš zajtra kvetinky? ja neviem či ryžu, zemiaky, či sóju. už by som si aj niečo iné hádam dala :) a idem si ešte dnes kúpiť ananás. snáď pomôže :)
MP
:-))) tak určite ti začal aj krajšie deň s takou váhou i ked to počasie nestojí za nič :)
čo dnes čo papáš? ja celozrnnú žemlu s uvarenými vajíčkami a zeleninou..nechcem omeletu tak to dam takto..
inak minule som mala na bielkovinu pangasiusa,to je výborne !!!
M.P. blahozelam k peknym vysledkom....)) a zaroven prajem vela pevnej vole k dalsiemu ubytku....
...pekny dnim....))
ahojte baby...
takže stav po 2. vodnom dni(alá vitamínovom) 175cm/75,8kg z pôvodných 86 kg. možno by som mala aj pod 75 keby som dodržala vodu, ale aj tak by som to kilo mala zajtra zas nazad :) takže spokojná. no a som zvedavá či to chudnutie pôjde lepšie keď nebola voda, alebo sa tiež zastaví.
MP
no moja mamka sa už 11rokov venuje fitku a posilňovaniu,ale s tymto bohužial sama neporadí kedže telo mi nejak blbne..a hlavne,ked sommala ja 15 tak isto som schudla ako blázon behom polroka strašne rýchlo..metabolizmus sa mení spolu s vekom,takže teraz to ide ťažšie asi..
no hej,ja len také naápady mam čo po 90dňovke..dám tomu tento mesiac a potom budem rozmýšlať či nabehnem na dalších 90dní,alebo jednoducho skúsim jesť normálne všetko v malých porciách a často..
možno by ti pomohlo, keby si jedla čisto bielkoviny na večeru, niečo ľahké napr. jogurt. pamätám si, že už dávno, mohla som mať okolo 15r., to som chudnúť rozhodne nepotrebovala a ani nechcela, ale šlo to nejako samovoľne a to tým, že som celé leto jedávala na večeru biely jogurt s ovocím. to mi vtedy strašne chutilo.