co to s nim je?

Príspevok v téme: co to s nim je?
success

ahojte vsetci, prosim poradte mi... Mam kamarata a uz asi 4 mesiace sme viac ako priatelia, lubim ho a on tvrdi, ze lubi mna, ale v poslednej dobe sa chova nejako divne, ked sa ho na to opytam, povie, ze nic sa nedeje, ale ja niekde v podvedomi citim, ze sa deje. niekedy mam pocit, ze mu moja pritomnost prekaza,co je v poslednej dobe dost casto, inokedy by ma zase najradsej zozral pohladom. rozdiel som si vsimla aj pri milovani.
tiez zacinaju prevladat chvile trapenia a smutku ako chvile stastia, ale ja sa ho jednoducho nedokazem vzdat. co myslite preco je taky divny? dakujem za vsetky uprimne odpovede a nazory

niika

Vieš keď to tak sama aj cítiš urob to.Nemá zmysel sa takto trápiť, si mladá a mala by si sa tešiť zo života a ty si pravý opak tohoto všetkého.
Samé trápenie, starosti a ešte aj škola do toho.Nie je to zrejme to pravé lebo inak by vyzeral váš vzťah a ty by si takto určite nerozmýšlala len z rozmaru.
Inak aj tak si myslím, že ten tvoj priateľ má inú.Keby mu na tebe veľmi záležalo a nebola by si mu ľahostajná inak by sa okolo teba krútil len aby ťa nestratil.
Určite máš veľa kamarátok,vyraz s nimi za zábavou a nemysli nato zlé.
Uvidíš aká bude z teba časom veselá success.

success

to niika:
ahoj, minule ta zaujimalo, ako to dopadlo, slubila so ti, ze ti dam vediet.
cez vikend som rozmyslala a rozhodla som sa cely tento vztah ukoncit. nemam uz fyzicku ani psychicku silu na jednostranny boj. vies ja ho lubim, ale naco bojovat za nieco, co asi aj nikdy nebolo. velmi mi to ublizuje, ale myslim si, ze casom sa z toho spamatam. musim sa naucit zit bez neho a casom sa to sned zlepsi. dakujem ti za radu a zaujem

nemôžem povedať

success pripomenula si aj mne niečo podobné.Ja mám dojem,že váš vzťah dospel do takého zvláštneho bodu,kedy tvoj partner sa ťa nechce ani vzdať,ale ani nejaví záujem,je to také nerozhodné,obdobie nasýtenosti,povoľ opraty,nechaj ho viac sa nadýchnuť.Nechaj priateľa,potrebuje si možno odpovedať a ujasniť nejaké otázky,svoj postoj k životu,k tebe,k okoliu,daj mu priestor a zachovaj si chladnú hlavu,neurob predčasné rozhodnutia,ktoré môžeš neskôr ľutovať.Povenuj sa v tomto období viac sebe po všetých stánkach,správaj sa zdržanlivo bez emócií.Ubezpečujem Ťa,že výsledok čoskoro príde.Dovolím si tvrdiť,že po takomto útlme,príde niečo nečakané,niečo čo si možno ešte nezažila,verím že váš vzťah bude ešte krajší a pevnejší ako predtým.Avšak môže prísť aj rozchod,počítaj aj s tým.Ja som vtedy priateľku opustil a dnes máme 2 dospelé deti a 3 čoskoro.Nehľadaj príčiny formou špiona,čo nechceš aby iní robili tebe,nerob ani ty iným.Veľa šťastia.

kajca

Ahojte, mam priatela tvrdi mi ze ma lubi chodime spolu vyse pol roka mam 16 a on 18. Ked je za pocitacom, sprava sa uplne inak, ako keby pocitac bol jeho milenka alebo nieco podobne..sprava sa potom ku mne tak cudne ani lubim ta ani pusu nist..pomozte baby

niika

Moja máš to ťažké.A ty si myslíš,že by si s ním dokázala byť ešte šťastná?
Pochybujem veľmi.Vieš si zaľúbená a na všetko v podstate pozeráš cez ružové okuliare.Ja som ich už zložila dosť dávno a vidím realitu,ktorá tebe uniká.Nedopúšťaš možnosti,ktoré ti núkam a veríš svojej pravde.Nechcem ťa v žiadnom prípade raniť ale ver mi,že skoré prebudenie je lepšie ako naskoré.
Počuj a to čo chováš k tvojmu priateľovi nieje len zvyk???

success

to niika:
vies to mas tak, ja ho poznam a viem, ze inu nema, ale mam pocit, ze uz nema zaujem ani o mna, sice sa snazi aby som bola spokojna, ale nie som, a preto v poslednom case rozmyslam,ci to ukoncit, len stale cakam, ci sa nieco zmeni, a ak sa nezmeni budem to musiet ukoncit, pretoze kvoli tomuto hlupemu rozmyslaniu kaslem na skolu a v robote to nie je ovela lepsie. ale problem je v tom, ze si nedokazem predstavit zivot bez neho a vies co je najvacsi paradox? cely zivot som sa chcela tomuto vyhnut, vzdy som bola ja ten racionalne uvazujuci clanok vztahu a teraz pri nom som ja ten blaznivo zalubeny dilinko s absolutne popletenou hlavou

niika

Success odôvodnenia tvojho priateľa ma nijako nepresvedčili o tom čo tvrdí.Práve naopak.Na prácu a na druhého partnera je nalepšie sa vyhovárať.Človek začne na sebe vyhľadávať chyby na miesto toho aby si priznal sám,že jasne vydí rozdiel v našom terajšom vzťahu a minulom.
Presne totižto tvoj priateľ odpovedal ako kedysi odpovedal môj bývalý.Veď je jasné,že sa ti naprizná.
Čítala som niečo podobné tu na forume myslím,že sa to volalo "rozísť sa".
Prečítaj si to,nejeden prípad tam hovorí o tom čo ja teraz tebe.
Ja sa odvtedy ako sa mi stal tento príbeh držím pravidla overuj a preveruj.Nič nieje 100%!!

success

ahojte
to palo: dakujem za ponuku, ale urcite nic nezistis, lebo priatel je tak trochu PC antitalent, takze urcite nechatuje

to niika: nie je to nic moc, uz sme sa aspon porozpravali, povedal mi, ze mal problemy v praci a vybijal si to na mne, dokonca sa mi zato aj ospravedlnil. povedal mi aj preco bol taky divny, povedal mi ze mu niekedy vadi moje chovanie, medzi mani je 8 rocny rozdiel a ja som viac na maznanie ako on a to bol asi hlavny kamen urazu. trochu som to prehodnotila a zmenila o nieco svoje spravanie a myslimm,tada dufam, ze sa to pomaly vracia do starych kolaji.
jedine v com vidim problem je to, ze sa nedokazem zmierit s tym, ze uz to nebude take ako predtym, ale vztahy su o kompromisoch, tak to budem musiet nejako vstrebat. a co sa tyka tej milenky, narovinu som sa ho nato opytala a povedal mi, ze toho sa bat nemusim, pretoze ak je so mnou nikoho ineho nechce a ani nepotrebuje, urcite ma neklamal, lebo ja to vzdy na nom spoznam.
ak bude nieco nove dam ti vediet, nech uz to bude dobra alebo zla sprava. dakujem za zaujem

palo

success...ak ma internet a chatuje...ozvi sa pomozem ti zistit ci chatuje aj s niekym inym a o com.....Ak teda stojis aj o taketo zistenia...ak nie...drzim palce...btw: trance1@post.sk