aký je váš názor na kliestiky na mihalnice, chcem si ich kúpiť, pretože, žiadna špirála mi úplne nevytočí riasy, len bojím, že si s nimi nejak poškodím mihalnice alebo mi vapadajú, neviem,poradte mi
Klieštiky na riasy
Ja si licenie mihalnic bez pouzitia kliestikov neviem predstavit. Mihalniciam sa nic nestane. Na 16te narodeniny som dostala kliestiky od rodicov pozlatene 14 karatovym zlatom a este stale ich mam a pouzivam denne. Mam takmer 30. Bohuzial nemam mihalnice pekne vykrutene, tak si musim pomoct. Klistikmi mihalnice jemne stlacis na jednom aj druhom oku, potom nanesies maskaru a zopakujes. Krasne riasy.
je to v pohode..hlavne to treba pouzivat s citom a len na nenalicene mihalnice!
Ja som s kliestikmi velmi spokojna, pouzivam ich asi 4-5 rokov a je to super vec. Mihalnice mi nevypadali :) Myslim, ze zivotnost mihalnice je tak 3 mesiace, tak aj keby si ich nejak poskodila, mali by onedlho narast nove. Ale zo zaciatku musis byt opatrna a zistit, co tvoje mihalnice "znesu" :) Ja ich mozem stlacat kolko chcem, ale napriklad sestra moze len jemne raz zatlacit, lebo inak si ich polame.
pouzivam uz 10 rokov a v pohode...mihalnice postupne sa raz za cas obnovia, tak raz za polroka, nieco vypadne a nieco dorastie....ale to je prirodzene.....to mi robilo aj bez kliestikov......ak vies ako na to, je to setrne....to si musis len velmi jemne stlacat a mas potom krasne mihalnice...nedam na nich dopustit.....