Klieštiky na riasy

riasik

Ja si licenie mihalnic bez pouzitia kliestikov neviem predstavit. Mihalniciam sa nic nestane. Na 16te narodeniny som dostala kliestiky od rodicov pozlatene 14 karatovym zlatom a este stale ich mam a pouzivam denne. Mam takmer 30. Bohuzial nemam mihalnice pekne vykrutene, tak si musim pomoct. Klistikmi mihalnice jemne stlacis na jednom aj druhom oku, potom nanesies maskaru a zopakujes. Krasne riasy.

Lucinka33

Ja som s kliestikmi velmi spokojna, pouzivam ich asi 4-5 rokov a je to super vec. Mihalnice mi nevypadali :) Myslim, ze zivotnost mihalnice je tak 3 mesiace, tak aj keby si ich nejak poskodila, mali by onedlho narast nove. Ale zo zaciatku musis byt opatrna a zistit, co tvoje mihalnice "znesu" :) Ja ich mozem stlacat kolko chcem, ale napriklad sestra moze len jemne raz zatlacit, lebo inak si ich polame.

usiko

pouzivam uz 10 rokov a v pohode...mihalnice postupne sa raz za cas obnovia, tak raz za polroka, nieco vypadne a nieco dorastie....ale to je prirodzene.....to mi robilo aj bez kliestikov......ak vies ako na to, je to setrne....to si musis len velmi jemne stlacat a mas potom krasne mihalnice...nedam na nich dopustit.....

sade8

osobne nemam vyskusane, ale pocula som na to zle ohlasy, ze vela ludom z toho vypadaju mihalnice - tak je to asi dost drasticke.