Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klieštiky na riasy

zujky

riasik: prosim Ta mohla by si mi napisat ako kliestiky pouzivas ty ? V zivote som to neskusala... a nechcem aby hned 1.krat bol katastrofa :-). Ja som pocula len ze sa nesmia pouzivat uz na namalovane mihalnice... . dakujem pekne.

riasik

Zatial mi nevypadla ani jedna mihalnica kvoli kliestikom. Nenapisala si tu ziadnu novinku, viem, co sa ma robit a co nema, ale robim to, ci mi vyhovuje a toto mi naozaj nic nesposobuje. Dakujem ti ale, ze si robis starosti o moje riasy:)

aluska

riasik tak by si mala vediet ze takymto sposobom si znicis mihalnice...to ti povie kazda vizazistka ze sa to nema davat po naneseni maskary
no ale ked myslis

Lucinka33

Ja mam tiez uplne rovne mihalnice, tak sme dve. Keby som nepouzila kliestiky, je jedno ake dlhe alebo huste mihalnice mi spirala spravi. Lebo to proste nevynikne, neotvori sa pekne oko. Pre mna je to uzasny vynalez :)

Lucinka33

riasik a ked pouzijes kliestiky aj po spirale nelepia sa ti potom pri korienkoch? :) ja som to parkrat skusila, ale vyzeralo to cudne a ani to dlho nevydrzalo :)

riasik

aluska, nie je to pravda, ked nanesies riasenku a mihalnice vyschnu, pouzijes kliestiky este raz a vtedy pride ten efekt E. Nic sa mi nikdy nelamalo ani nevypadalo... Chce to trosku praxe a citu.