Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klieštiky na riasy

lana334

baby ako vam vydrzia tie mihlanice vytocene...ja ked si vytocim je to super este to drzi ale akonahle si dam na ne spiralu tak zacnu postupne klesat...a najhorsie ze jedna klesne druha je vyssie....no proste ako to robite...ja neviem davate si nieco na oci pred licenim alebo mate nejaky postup?vopred dakujem

jarkaa55555

baby, moze mi niektora z vas napisat presny postup ako si vytacate mihalnice kliestikmi? lebo som si tie kliestiky kupila nedavno a vobec neviem ako sa pouzivaju. dakujem

akinom007

ahoj, ja pouzivam prilezitstne kliectiky na mihalnice, da sa potom ovela krajsie namalovat , vytoci to riadne riasy, ale nepouzivam ich denne , ked som ich pouzivala denno denne asi tyzden mala som pocit ze mam trosku znicene mihalnice viacej nez keby ich nepouzivam

líloa

nevie niekto kde dostanem kúpiť klieštiky s "gelovym vankušikom" ? lebo tie klasicke mi už niekolko krat polamali mihalnice:(

jarkaa55555

kupila som si nedavno kliestiky na mihlanice. moje mihalnice su huste, dlhe, ale uuuuplne rovne. tak preto som si kupila tie kliestiky. no problem je v tom ze ich vobec neviem pouzivat. nemozte mi niekto napisat podrobny popis ako nato?

[zruseny12]

...ucila som sa o reklamach ,ze by mali byt
PRAVDIVE A NEMALI BY ZAVADZAT LUDI...ale u nas je to opak...
a hovori sa ***DOBRY VYROBOK SI ROBI REKLAMU SAM***

[zruseny12]

RITUSKA
...nemusis sa bat kliestikov na mihalnice...ja mam 42 rokov a pouzivam ich od svojich 15rokov...a mihalnice mam pekne velke.../a vela krat mi bolo povedane,ze by som mohla robit reklamu na oci,ake mam krasne mihalnice a oci-a to som bola nalicena z obycajnou riasenkou/
ked uz by ti mali vypadovat,tak aj od inych veci,nie len od kliestikov...
hlavne na noc sa musis stale odmalovat,lebo mihalnice si tiez potrebuju oddychnut...
poznala som jedno dievca,ktore malo velmi pekne mihalnice,ale ked sa zacala licit-a na noc sa neodlicila,mihalnice sa jej POLAMALI,a ma teraz take skarede MIHALNICE KRATKE...
a este by som chcela dodat nieco k tym riasenkam,co ich reklamaju,ze ake krasne mihalnice bude mat zena ked si ich nalici z takou,alebo takou riasenkou...TO SU PODLA MNA VSETKO BLBOSTI...KED RAZ NEMA NIEKTO VELKE MIHALNICE,TAK URCITE RIASENKOU ICH NEPREDLZI...:0)))))
do televizie daju modelku z umelymi riasami a potom ju chvalia,ze to ma po riasenke take velke-BLBOST....
mam taku skusenost jednu,ze dilerka ponukala v obchode riasenku nejaky NOVY TIP...a vychvalovala ju...AKA JE DOBRA A BLA BLA...
mne to nedalo a ozvala som sa,ze je to blobost,a ona,ze len skuste a uvidite aka budete prekvapena,HEJ BOLA BY SOM,PREKVAPENA ALE SKOR Z TEJ CENY...:0)))) A NIE Z VYSLEDKU...
ALE ZAUJIMAVE,ZE ONA AKO DILERKA,NEMALA TAKE KRASNE MIHALNICE A NEBOLA Z NOU NALICENA...AKO TU RIASENKU VYCHVALOVALA...
ja si licim riasy od 15rokov a niekedy boli obycajne riasenky a mala som take krasne stale riasy,a nemusela som pouzivat ziadne specialne riasenky...
niekedy zalezi,len ako si nalicime riasy-technika licenia-a staci mat aj obycajnu riasenku-NETREBA SA HNED DAT NACHYTAT NA ICH KLAMNE REKLAMI...

aadrin

baby ja pouzivam kliestiky asi 5 rokov, sem tam ich pouzijem na namalovane riasy...ale ziadna katastrofa to neni... ;) kym som po vytoceni kliestikmi pouzivala normalnu spiralku, vzdy sa mi tie potvorky vystreli a bolo po parade ...ale odkedy pouzivam vodeodolnu spiralu ...no drzia jak pribite :DDD avsak nie s kazdou...vyskusala som ich skutocne vela, drahsie aj lacnejsie..ale vzdy som sa vratila ku klasike - modra Rimmelka (tusim Extra super Lash waterproooof) - tak s tou sa vam riasy zarucene nevystru ... problem je potom v odliceni...ale dvojfazovy odlicovac to vyriesi :)

rituška

a keď si ich chcem kúpiť a prvýkrát použiť, tak píšete, že niekomu stačí len slabo stlačiť, iný môžu aj pritlačiť, tak pre istotu radšej slabšie tie kliestiky musia nejak cvaknúť, alebo ako to zistim? a čo som pučula tak by mali mať nejakú ochrannú gumennú al. silikonovú vrstvu?