Mám Problém...Už Asi Rok Mám Chalana A Neustále Riešime Pokec...Raz Som Využila Jeho Neprítomnosť,Keď Na Chvílu Odišiel A...Mal Tam Na Pokeci Samé Baby...Keďže Mal Aktivované Ukladanie RP-čiek,Pozrels Som Si Historiu A Našla Som Tam Veci,Kt. Mi Vyrazili Dych...S Niektorými Si Písal Nezáväzne,No Jednej Napísal Aj To,Že Ju Lúbi A Že Sa Stretnú...To Sme Si Vysvetlili,Vraj Chcel Len Vedieť Aká Je...Ale Ako Mám Docieliť ,Aby Tam Nechodil?...Ja Som Sa Tiež Kvôli Nemu Pokecu Vzdala,A Keď Mu Poviem,Nech Tam Nechodí,Tak To Na Chvílu Prestane...No Vtedy Si Píše Cez Skype A ICQ...Je To Len Moja Prehnaná Žiarlivosť,Alebo To Nemá Medzi Nami Zmysel?...
Pokec....=(
Rada by som prispela do tejto debaty. Zasadne pokec nepatri do vztahu. Kecajte medzi sebou. A ak nemate o com, tak neni o com. Moj manzel si tu nasiel "slapku", ktora je duplovana vdova a nechal mna i deti, je surovy a ta "madam" ho rada prijima, napriek tomu, ze vie, ze je tu rodina. Mame doma peklo uz 4. rok. To by som vam vedela pisat cely roman, co sa tu od tej doby deje. Deti su sice dospele, ale trpia so mnou. Musela som sa po vsetkych tazkych bojoch a ujmach na zdravi vzdat muza, ktoreho som cely zivot nadovsetko milovala. Muzi! Budte muzmi a nedajte sa oklamat, ze vernost je prezitok! Vernost je uzasna hodnota, mudrost, ktora vam prinesie len a len dobre ovocie.
bublinka vies co fakt sa s nim radsej rozid,baby maju asi pravdu aj ked sa rozreval,a ze Ti jeho mamka povedala ze taky nie je ,vcera som nepostrehla ze je jej maznacik,ona si ho totiz zastava,tak sa opravujem za svoj vcerajsi nazor,nema co hladat vobec na pokeci,moj to uz nerobi lebo som mu to vysvetlila ze si to neprajem aby druhym pisal a myslim ze prestal,ak on neprestane neries to a ihned sa s nim rozid,ved si mozes najst tolko lepsich chalanov tak
LOL ty si ale naivná krava (slušne povedané). Je vidieť, že je to herec podla toho čo píšeš. Rozíď sa s ním alebo si ho trp keď ťa chce podvádzať s inými. Veď keby toto spravil inej babe (ktorá nie je naivná) že si dohaduje misto a čas sexu tak by ho poslala do riti to len ty ho toleruješ lebo si na ňom závislá a to, že sa rozplakal bolo pekné divadielko. Tak.
Bublinka, ja osobne by som nedávala parterovi vyberať si medzi mnou a pokecom, ani by som nepozerala do osobých vecí partnera, pokiaľ by mi to sám nenavrhol. Ale keĎ si to už spravila a našla si čo si našla, tak to ti nezávidím. Od neho zase nie je pekné, že má ročnú známosť a druhým babám píše že ich ľúbi a chce sa stretnúť. Nemám nič proti písaniu si na pokeci, či s chalanmi alebo babami, no ide o dôveru. Dôveruješ partnerovi?? Ak nie tak bez dôvery je vzťah asi nanič, ale to je len môj názor, tých názorov bude asi viac a budú sa líšiť
mary-anne, vsak ak to tebe neprekaza, si v tomto smere tolerantna a akceptovala by si partnerove aktivity na pokeci tak v pohode, nie je o com, nemas preco mu davat na vyber, ze bud ty alebo pokec...lenze zakladatelke temy to prekaza, trapi sa kvoli tomu a tu je ten rozdiel...a ten jej priatel, ak mu na nej naozaj zalezi, by sa mal spravat tak aby sa trapit nemusela...a mal by nato prist sam, a nie sa nechat prosit...a celkovo si myslim, ze taketo "nezáväzné pisanie" (teda flirtovanie) nema co vo vztahu hladat...tak nech si chlapec ujasni co vlastne chce, lebo vsetko mat nemoze...ale na druhej strane bol tu jeden dobry postreh a to, ze ta nikto nenuti s nim byt, mozes mu dat zbohom a najst si takeho co nebude chodit na pokec
joooj on jej napisal ze ju lubi a ty mu este veris? zobud sa :D
zaujimave je, ze pokec uz tolko ludi spojil, takze by som netvrdila, ze do vztahu nepatri :DD
ja by som si nikdy nedovolila rozkazat priatelovi, ze bud ja alebo pokec :DD pride mi to dost ubohe a trapne. celkovo, taketo vyberanie si druehho medzi niecim..blbost!
no asi to berieme uplne inak a odlisne :)
007 ved ty mas este len 15..doraz ti premne a budes robit to iste co on....sak ste este len deti
mary-anne,
ako to kto berie. samozrejme, ze ked chodi na pokec, nie je najhorsi, ale pokec do vztahu nepatri :D
ale ved nikde nie je napisane, ze ked muz chodi na pokec, hned je najhorsi :D tak to by som nebrala ako podozrenie, ze nieco nie je v poriadku.. samozrejme, nikoho sa nezastavam, kazdy ma v tom svoju davku viny..