Mám Problém...Už Asi Rok Mám Chalana A Neustále Riešime Pokec...Raz Som Využila Jeho Neprítomnosť,Keď Na Chvílu Odišiel A...Mal Tam Na Pokeci Samé Baby...Keďže Mal Aktivované Ukladanie RP-čiek,Pozrels Som Si Historiu A Našla Som Tam Veci,Kt. Mi Vyrazili Dych...S Niektorými Si Písal Nezáväzne,No Jednej Napísal Aj To,Že Ju Lúbi A Že Sa Stretnú...To Sme Si Vysvetlili,Vraj Chcel Len Vedieť Aká Je...Ale Ako Mám Docieliť ,Aby Tam Nechodil?...Ja Som Sa Tiež Kvôli Nemu Pokecu Vzdala,A Keď Mu Poviem,Nech Tam Nechodí,Tak To Na Chvílu Prestane...No Vtedy Si Píše Cez Skype A ICQ...Je To Len Moja Prehnaná Žiarlivosť,Alebo To Nemá Medzi Nami Zmysel?...
Pokec....=(
Bublinka..myslím si že tvoj chlapec nemá len teba.. tiež som bola obeťou tekéhoto prípadu:)..stačí si ho prekuknúť a už vieš čo je zač...A jasné že pokec nepatrí do vztahu:D veď to je jasné...a aj tak chalani vedia pekne o*ebať..;)
A ja napr nerozumiem,preco su ku..y tie,ktore su na tom pokeci tiez.S nim komunikujete dalej,usmievate sa na neho,kym on si pise s tymi ku....i.V tom je nejaka nespravodlivost,nie?On ma vas,tak by mal byt tak osloveny on,nie ony.Co ak su ony same a nikomu neublizuju?To je trosku ubohe nadavat na zenske s ktorymi flirtuje ten tvoj.
A prečo vlastne ten debilný pokec nezrušia...ten môj..je ešte stále tam od rána do večera ... a tie ku..y ho provokujú
Pustili ? to je co za slovo? Ty mozes niekomu nakazovat kam moze a nemoze ist? A ako citam,ze tie dozvuky budu o rok tak sa ani nedivim.Mate po cca 17 rokov.Rozum nikde ked vypisujes take somariny.Ale ved z toho vyrasties! Boze!
a pustili by ste svoju polovičku na dozvuky? ktore bude mať o rok?
napíšem svoju skúsenosť : nie som pubertiačka. mám 28 rokov. milujem jedného muža. A ten je v kuse na pokeci a vypisuje. žiaľ je nezamestnaný a sedí za PC celý deň. Vypisuje si so ženami. My sme neni manželia ani spolu nebývame. Ale ľúbim ho a viem čo robí. A mňa to veľmi bolí... Žial na pokeci sa nájde strašne veľa "kur..v"...
Ja som sa pred troma mesiacmi tiež zaregistrovala. A dala som si aj fotku. Nechcem sa chváliť, to nie..ale vyzerala som na nej hriešne dobre. A to som dala len preto, aby som vyskúšala , čo urobia muži. Za 12 dní som mala cca 1000 odkazov..muži boli ako supi...ja som nikomu neodpovedala, ale zistila som, že tak ako ženy balia mužov, tak aj muži balia ženy. Samé pozvania, pýtali fotky, telefon, webku...HROZNÉ...
Aby som mohla "toho svojho" sledovať, či je prihlásený, založila som si iný nick..nepíšem mu, len ho počas dńa pozriem, či je prihlásený. A veru je. A stále...ako ho to odnaučiť ? Veď je závislý na tom ! A viem stopercentne, že občas sa aj s nejakou stretne. Asi som krava, že mňho mám aj tak rada...On nevidí, že v reálnom svete, je niekto kto ho ľúbi, komu na ňom záleží...Jeho viac priťahuje vitruálny svet...
POKEC JE ROZBÍJAČ VZŤAHOV A RODINY ... JE TO SKAZENÝ SVET !!! KAM TAKTO NAŠE ŽIVOTY POPUTUJÚ, AK ODHÁŇAME OD SEBA TÝCH ĆO NÁS ĽÚBIA A IDEME ZA VIRTUÁLNYM SVETOM...
Jednoznacne pokec do vzathu nepatri... zrejme si nevazi co pri sebe ma, inak by sa ho vzdal. Moj partner sa vzdal \"veskerej\" komunikacie cez net, teda doverujem mu a co mam overene .. je to tak. Tvrdi, ze nikdy ziadnu tak nelubil a jednoducho to spontanne NECHAL - vsetky chaty. Ak mu nestojis za to, prepac, nie je tym pravym.. Pokus sa s nim porozpravat.. Aaaa ziarlis opravnene.. rovnako by sa mi to nepacilo! Alebo skus chatovat pred nim ty a ak zacne ziarlit, hold odpovedz: chcela som po Tebe aby si s tym prestal..ked nie, ok budem chatovat aj ja! Uvidis jeho naslednu reakciu.. naozaj neviem ako ti poradit dokonale :( ale mas pravo zurit!!! SKYPE, OCQ stale lepsie ako AZET /je to hnus/ som zasadne proti azetu!!!
ahoj cokina,vsak na pokeci vypisuju bud mlade baby,alebo stare sproste kofy ako nasa suseda uplne blba oblieka sa ako 20 rocna,vlasy uplny peroxid a na facebooku si vypisuje aj s mladymi chalanmi,rozvedena,ohovaracna baba asi ako ta ktoru nasiel tvoj muz,je to ubohe,mal by sa zamysliet a ta koza tiez