Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akne:/

Príspevok v téme: Akne:/
sejfy

Ahojte,som už dosť zufala:( nič ,ale absolutne nič mi nepomaha..mala som od kožnej skinoren a teraz mám zineryt..mám ho už vyše týždna,ale zatiaľ nič...ako dlho trvalo kým vám začal pomaháť?? vyskušala som už asi dosť:( rozne tie kozmetiky,či už z drogerie alebo z lekarne...pijem veeľa voy,zihlavový čaj nestravujem sa zle...prečitala som už asi ceeele forum o akne..všetky témy..a niečo z toho som vyskušala no nič nepomaha..ja už zufala:((
-----------------
Poradňa - Akné - www.zdravie.sk

sejfy

aurra
presne -slnko..ja v lete mám tvár o 50% lepšiu ako v zime...tak nech už to leto príde konečne:D...a možem sa ešte opytať? použivaš make up? ak ano..aky?

aurra

sejfy

ahojky...vola sa to Locacid. citala som o tom dake fora na nete niekto povedal ze mu to pomohlo niekto nie. vazne to asi funguje na kazdeho inak len treba skusat. len ma dost zle vedlajsi eucinky na zaciatku. vraj sa prve dva tyzdne lupes...teda obnovuje sa ti koza a potom dalsie tyzdne ma prist zhorsenie a ze vtedy treba neprestat a vydrzat to a po dakom mesiaci by mali prist vysledky tak som zvedava... potom som sa pytala doktora ci nie suna to dake tabletky a on mi povedal ze su ale ze by som ich musela brat v kombinacii z HAK .. co je divne lebo poznam dost ludi c bralo normalne tabletky bez HAK tak neviem aky to ma vyznam. takze som zvedava..ale jednoznacne co mi pomaha na akne je slnko..to nikdy nesklamalo :)

sasia

ja som mala tiez velmi dlho problemi z pletou..akusala som vsetko cez vichy,clean clear,pletovu vodu AB ,gafrovu vodu a nic.Tak som bola pri koznej ta mi dala nejaky gel pomohlo mi a dlho som nemala ziadne problemi..ale p pol roku sa to vratilo a kremy od koznej nepomahali...tak som sa rozhodla ze pojdem k inej koznej a ta mi uz pomohla,,dala mi skinoren,eryfluid a to mo velmi pomohlo plet mam o 90 percent zdravsiu..teraz mi zmenila kremy lebo sa nemozu pouzivat dlho tie iste...mam citronovu pletovu vodu,krem od biodermi a mejkap z drogerie,ktory si idem este len kupit,,,,doteraz som pouzivala tonovaci od biodermi.... a samozrejme jen kazdy den apon tri kusy ovocia pijem vodu a sladke je 1-2 do tyzdna....

otazocika

ivka a aku presne masku si pouzila,lebo su rozne variacie.niekto si da drozdie a do toho citron,iny zas prida do drozdia mlieko alebo smotanu...aku si pouzivala ty?vdaka.)

Ivka23

Ja by som si už v živote nedala na tvár Zynerit,mala som drobné vyrážky na brade, ale uplne čistučké čelo,najprv mi dosť pomohlo ani jedna vyrážka, ale ked som to vysadila tak sa všetko váritlo, a najhoršie na tom bolo čelo, uplne mastné a samé drobné vyrážky nemohla som sa toho zbaviť rok, nepomohli žiadne krémky ani vodičky, všetko to len zhoršilo. Nedávno som si prečítala o tej droždovej maske a skúsila som to a čelo mam zase pekné bez vyrážok.

Meg

Ach jaj, ja som mala presne toto iste...z drogerii som poskusala vsetko mozne, chodila som ku koznej a kupovala som si vsetko mozne o com som sa docitala, ze by mohlo zabrat. Kedze mi nic nepomahala, tak som vsetku kozmetiku hodila do kosa :-/ Teraz si tvar umyvam repikovym cajom a ked sa sem tam objavi nejaka vyrazka, tak si ju pretriem RSB. A tvar mam ok :)