Ahojte, chcem len vediet vas nazor ...
Dost ma trapi to , ze v nedelu mam narodky - 18 a je vlasne aj valentiuna a moj priatel mi povedal ze v nedelui spolu nebudeme lebo to by sme boli do vecera a ze on pondelok rano vstava rano vstava.. do školy .. ako keby ja nie ale nevadi : (( a povedal mi ze nic pre mna ani nema tak nech sa nehnevam,lebo ze nema cas mi niecdo kupit .. spomiinal ze maa teraz peniaze cize v tiom by nebol problem....... to akoze mne nejde o to aby mi dasval nejake drahe darceky,..mne by stacilo keby mi da papier napriklad a nakresli tam srdiecko : ((( je mi z toho msmutno lebo sa citim ako daka... no neviem ale akokeby mu ani nezalezalo a to sme spolu rok a osem mesiacov a mame velmi dobry vzttah.. nejde mi o ten dasrcek aby ste si nemysleli.. ale o princiima o to ze sa citiom tak blbo.......mno neviem co si mam mysleit lebo viem ze ma velmi lubi a vioem ze mu ozaj na mne zalezi vsak aj mne na nom .a ale toto ma trapi : ((((
Mam narodeniny a priatel so mnou nebude
ved hej ale tak.-..... ja koli tomu ani s akamratklami nejdem nikam. a oni ked mali narodky sme bolia le tak co uz : (( al mrzi ma to lebo potom si myslim ze mu dako na mne nezalezi aj ked mi stale vravi ze hej ale tak nech to aj dako inak prejavi ako recami .. mozno blbo som to napisala ale tak : ((( tie dovody mi pridu take fakt zvlasne.,ze nemam cas.. lebo som v skole a nemak kam ist kupit aatd..... (((
to urcite nie... viem ze nic nema.. uz to tak bolo... aj minuly rok mi nic nedal.. ani na vianoce ale mne nejde o darceky ale o princip..........(((((((((((((((((((((((((
ako by ste sa citili vy??:(
mozno ta len tak natahuje a nakoniec urobi prekvapenie :-)
(ale ak nie a nema ziaden opodstatneny dovod, tak potom je to pako, mimochodom, oslavovat nemusite v nedelu, ale napriklad v sobotu alebo v piatok, ved nikde nie je napisane, ze to musi byt presne v ten den)
ja si tiež myslím, že možno niečo chystá a chce ťa prekvapiť