Mam narodeniny a priatel so mnou nebude

Príspevok v téme: Mam narodeniny a priatel so mnou nebude
kikimiki

Ahojte, chcem len vediet vas nazor ...
Dost ma trapi to , ze v nedelu mam narodky - 18 a je vlasne aj valentiuna a moj priatel mi povedal ze v nedelui spolu nebudeme lebo to by sme boli do vecera a ze on pondelok rano vstava rano vstava.. do školy .. ako keby ja nie ale nevadi : (( a povedal mi ze nic pre mna ani nema tak nech sa nehnevam,lebo ze nema cas mi niecdo kupit .. spomiinal ze maa teraz peniaze cize v tiom by nebol problem....... to akoze mne nejde o to aby mi dasval nejake drahe darceky,..mne by stacilo keby mi da papier napriklad a nakresli tam srdiecko : ((( je mi z toho msmutno lebo sa citim ako daka... no neviem ale akokeby mu ani nezalezalo a to sme spolu rok a osem mesiacov a mame velmi dobry vzttah.. nejde mi o ten dasrcek aby ste si nemysleli.. ale o princiima o to ze sa citiom tak blbo.......mno neviem co si mam mysleit lebo viem ze ma velmi lubi a vioem ze mu ozaj na mne zalezi vsak aj mne na nom .a ale toto ma trapi : ((((

Deee

no jednoducho nesprava sa pekne a nevieme to ospravedlnit...je ine keby sa dolamal a lezal v nemocnici, ale toto vyzera ako netaktny nezaujem

anjelik9

ale sak ja si myslim že srdiečkove lízatko a sladka pusinka k tomu plus jeho spoločnosť by ho nezabilo jakože nooo a ani milionar nemusi byt =)

kikimiki

ake su prejavy.. nie podla mna neni..ale tak ja ani neviem co si mam mysleit .ked mu poviem svoj nazor tak to prekruti a vyndem z toho ja ta zla cize. ja neviem,..teraz som za neho platila taku mensiu polozku - 15 eur.. ale preto lebo bol chory a nemal ako zaplatit ale to povedal ze mi vrati.. a minul ked osm mu tiez zikla ale len 2 tak mi vratil, ale to preto som mu pozicala lebo sme boli na disko a chcel pit :)

katka...

No to je fakt zvlastne. Ved ak neuznava Valentina ok, ale ty mas narodky. Tak by mohol prist k tebe aspon na hodinu, dve, doniest ti aspon cokoladu, povedat vsetko najlepsie. Urcite v jeho okoli su nejake potraviny. To ze nema kde kupit, ja fakt trapna vyhovorka. A nemusite to oslavovat v nedelu, moze prist v sobotu. Skus mu to teda navrhnut, nech pride v sobotu, ze chces s nim oslavit tie narodky. Alebo, ze robite doma oslavu a chces, aby prisiel.

Deee

Juj to je neprijemne, podla mna ak by chcel aspon cokoladku by ti kupil v najblizsich potravinach ci na benzinke, ale takto povedat, ze nic nema a nebude mat...to zaboli...neviem, ale takeho muza by som hanala kravskym krokom, u nas v rodine sa nedavaju velke dary, ale kazdy vzdy dostane na meniny aj narodky aspon drobnostky - sms-ku ked sa nemoze prist, cokoladka, kvetinka, aspon nieco, aby ten druhy vedel, ze ste si spomenuli

agaven

boze vst s nim chodi iba par mesiacov a to je zistene ze až rok sa dokaze clovek pretvarovat atd.. ci je drzgros otaska ??aso po mesiacoch chodenia by nezakladala taketo otasky bud pride narodky meniny atd... to by malo isto ak nie je je tam ine zadrhej vyhovorky atd.. a pomali sa to bude koncit rozchodom haha dobre kecajte dalej