Pilates - chcem zacat, poradte ako nato..

jajka001_

ja nad tym tiez teraz uvazujem :) ak mi to bude vychadzat, prihlasim sa na kurz. sama doma by som to urcite neskusala, ked som to este nerobila
kupila som si prirucku, tam pisu, ze cvicit len tolko, kolko je ti to prijemne, a rovnomerne na obe strany tela.

cajik

len aj na tych jogach je vacsinou fixne stanoveny cas.. mozno by si to mala risknut a zacat chodit, potom pochytis tie zaklady ze ako cvicit, atd, a mozes cvicit dalej doma

usiko

som z ke,

rozmyslamze nieco musim robit, aby sa mi svaly natahovali a pracovali lepsie....uvazovala som nad nejakym kolektivnym cvicenim, ze zumba fitnes, salsa, aerobic, ale ked to tu v blizkosti maju len 1x tyzdenne a to je fakt nanic....okrem toho na moj vkus su to nekrestanske peniaze.....

...okrem toho , nemam rada cvicenia, kde je presne fixne stanoveny cas lebo mam pohyblivu pracovnu dobu, takze potrebujem nieco flexibilne.....

..tak som si nasla ze joga....ta neviem...

cajik

usiko, tusim vcera som niekde citala o joge, ale nespomeniem si, kde ten clanok bol. pisali tam ale, ze v prvom rade by mali ludia zacinat so skusenym instruktorom, lebo joga, ak nevies ako ju poriadne robit, moze viac uskodit, ako priniest uzitku.

nie si nahodou z KE ? sa mi mari.. ved tu su nejake kruzky kde sa cvici joga.. ja nad tym tiez uz premyslam par tyzdnov