naozaj nam pomahaju alebo sme sa zase nechali nachytat z reklam? a su vhodne pocas diet?
Su probioticke jogurty zazracne?
Pocas redukcnych diet su jogurty velmi vhodne a prospesne. Vyborne su na ranajky alebo desiatu, s ovsenymi vlockami a ovocim. Alebo ako dressing - ochuteny cesnakom, bylinkami do zeleninovych salatov alebo na cestoviny a pod.
Samozrejme tie biele, obycajne, ani nizkotucne, ani smotanove. Ostatne, ochutene obsahuju rafinovany cukor, ktoremu sa pri diete treba vyhybat.
Pocas redukcnych diet su jogurty velmi vhodne a prospesne. Vyborne su na ranajky alebo desiatu, s ovsenymi vlockami a ovocim.
Samozrejme tie biele, obycajne, ani nizkotucne, ani smotanove. Ostatne, ochutene obsahuju rafinovany cukor, ktoremu sa pri diete treba vyhybat.
dakujem za radu a este sa chcem opytat ci je pravda ze probioticke produkty by sme mali konzumovat spolu s vlakninou pre zefektivnenie v crevach?
Probiotiká sú veľmi potrebné, ale nie z jogurtov. V jogurtoch sú spojené s nevhodnými látkami z mlieka - kazein, laktóza a nasýtené mliečne tuky. Tie nám zároveň iminitu a stav čreva ničia, zahlieňujú.
Probiotické baktérie vo vhodnej forme dostaneme z prírodne mliečnekvasených zelenín, každý pozná kvasenú kapustu. Takto sa dajú kvasiť takmer všetky zeniny s množstvom soli 1 g/kg. Môžete použiť minikvašáčik
www.minikvasak.adv.cz
zelenina je skvasená za 4-5 dní, môže kvasiť i dlhšie.
darika-aj pri diete su veeelmi dolezite...
darika- najlepsie su tie co sa musia drzat v chlade:))
no,ja si idem dat akurat poslat z domu tie v tebletkach,tak uvidim.A co sa tyka ich jedeni pri dietach,tak o ani ja neviem.
...obsahuju bakterie mliecneho kvasenia laktobacily a bifidobakterie ,ktore doslova poupratuju hrube crevo ,ale maju vpliv aj na imunitny system a pod
no neviem kolko acidofilnych mliek a kolko biojogurtov musime zjest, aby sme mali imunitu ako z ocele?
darika- cim dlhsie sa skladuju,tym rychlejsie sa nicia.
Precitaj si aj tento clanok www.slovenka.sk
v jogurtoch ani nemas zaruku,ze prejdu probiotika az do criev.
Denz
ja so mienkde citala,ze jked vecer vyberies jogurt z chladnicky a nechas ho v teple do rana a rano ho zjes,bude obsahovat ovela viac kvasiniek ako ten z chladnicky.Tak tomu uz ozaj nerozumiem.