aky mejkap mam pouzivat ak mam mastnu,lesknucu sa a problematicku plet??? vyskusala som uz vela aknecolor,miss sporty,z oriflame a teraz pouzivam od biodermy tonovaci krem ale nic nepomaha ..ked si dam mejkap do dvoch hodin sa lesknem a mejkap sa akoby zlieval apotom mam flaky.. dufam ze mi niekto poradi.. pouzivam skinoren krem DAKUJEM
Aky mejkap na mastnu plet?
Je niekot taky co ma skusenosti s tym ze dream matte je dobry na problematicku pokozku
To som uz skusala mala som rozne peny,gely aj kremy teraz mam krem od koznej ale treba mi aj dobry mejkap,lebo pouzivam od manhattanu ale ked si ho dam rano na plet a pridem do skoly tak sa ki uz leskne tvar,ja nevie v com je problem,preto by sm chcela vyskusat ten mejkap co som pisala poslednykrat... clinique.....
a čo takto ryor pena aknestop abo bioderma sebiu gel mydlo abo voda? redukuje to množstvo mazu čiže ked znižiš mnozstvo mazu hodis na to nejaky hydratačny kremik na zmiesanu plet a das tvoj make up a pudrik tak by to mohlo byt fajn
ok.. :D to je super, a poznate clinique anti-blemish solutions liquid make-up???
Je to specialne vyvinuty mejkap na akne,ale cena ja vraj trocha vyssia ani sama neviem kolko atoji,... :D
Aj ja použivam maybeline drem matte-penovy make up. Super kryje a vyražky vysušuje. Ja som s nim spokojna už ho použivam 2 roky.
A je ten maybelline dream matte vhody na problematicku plet z akne???? a naozaj tak dobre zmatnuje?????
Kočky a čo tak si kúpiť dobrú podkladovú bázu, trebárs z lacných Dermacol, Rimmel. Z drahších: MAC, Smashbox, Laura Mercier.
Make up pre mastnú pleť: drogérkový: Mannhatan Mat Make up, Max Factor Lasting Performance, Maybelline Superstay 24h, novinka Loreal Mat Morphose-moc nekryje
drahšie značky: Estee Lauder Double Wear Light, Clinique Anti Blemish/ Superfit, YSL Matt Touch
Poradi mi niekto nejaky dobry mejkap okrem maybelline??? myslim taky ktory bude nadlho zmatnovat,nebude vytvarat efekt masky a ktory vydrzi teplotne zmeny,lebo ak je prislis horuco zacne sa zlievat a som cela mastna a lesknem sa
maybelline dream matte!!!
dobry je aj astor mattitude lenze nekryje, je vhodny pre baby s mastnou pletou bez akne
a mimochodom
teraz ma salvete neaku novinku
www.salvete.cz
neskusal niekto?
ahoj,vyskusaj Astor perfect stay 24h,ja som s nim velmi spokojna a fakt mi vydrzi na tvari cely den :)