aky mejkap mam pouzivat ak mam mastnu,lesknucu sa a problematicku plet??? vyskusala som uz vela aknecolor,miss sporty,z oriflame a teraz pouzivam od biodermy tonovaci krem ale nic nepomaha ..ked si dam mejkap do dvoch hodin sa lesknem a mejkap sa akoby zlieval apotom mam flaky.. dufam ze mi niekto poradi.. pouzivam skinoren krem DAKUJEM
Aky mejkap na mastnu plet?
ja odporucam vichy - dermablend...teda podla mna. a to si navyse mozes ist kludne do lekarne vypytat vzorku, vyskusas a potom sa rozhodnes...proste nebudes kupovat macku vo vreci..alebo este normaderm moze byt oki...aspon tak mi povedala lekarnicka ....no na sebe nemam odskusane lebo ja mam skor suchu plet...
essence pure skin penovy a nelesknes sa este 12 hodin po naneseni.
aky mejkap je podľa vás lepší????
Dream matte mouse penovy alebo rimmel ten gelovy??
Mam mastnu problematicku pleť, a nebude sa ten penovy zražať v zime?????
ja mam podobny problem, teda uz nemam - je vyrieseny :) zakladom je krem na problematicku plet-co je jednoznacne Yves Rocher - z rady Sebo specific na prirodnej baze, krasne plet zmatni a make up drzi a tvar sa neleskne . ak nahodou ano, staci prekryt pudrom, ale ani ten puder nepotrebujem....
Niktoooooo?????? :)
Ma niekto skusenosti s nejakym dobrym mejkapom na mastnu plet ale s ALOE VERA????
Chcem prejst na kozmetiku s aloe vera a preto chcem aj mejkap aloe... dakujem..
Nenaslo by sa nieco od FOREVERLIVING??????
DAKUJEM :D
kup si krem od Gosh- All day balance, ten je velmi dobry na redukciu lesku pleti a ma aj antisepticke ucinky... a make-up max factor mirracle touch.. ja to takto pouzivam a konecne sa nelesknem jak pecene prasa =)
Ved uz som si raz pomylila chcela som ten dream matte lebo som pocula od kamosky ze je dobry,videla som ho len tak na rychlo a kupila som od rimmel :D ale nevadi skusim bud dream matte alebo mirracle touch :D dakujem
MALA SOM TIE ISTE PROBLEMY..MANHATTAN POWDER MAT MAKE UP LENZE AJ TEN NAJBLEDSI ODTIEN MI PRIDE TMAVY.ALE JE SUPER ZMATNUJUCI TAKY PUDROVY..TERAZ POUZIVAM MAYBELLINE DREAM MATTE MOUSSE JE PODOBNY LEN SKODA ZEMA IBA 18ml..NEPOMYLIM SI HO S RIMMELOM.