ziarlim, som nestastna...

Príspevok v téme: ziarlim, som nestastna...
evellin

S priatelom sme 2 roky,je nam spolu dobre...problem je v tom, ze je dost ziarlivy, a co ma netesi,zacala som ziarlit aj ja....predtym som mala 3rocny vztah, ale vobec som neziarlila...priatel je fesak, galantny, pozorny...a ma velmi rad ked je obdivovany, tesp. lichoti mu zaujem opacneho pohlavia. To by bolo este v poriadku.Co ma vsak zoziera, je, ze iniciativu vyvija aj on,rad teda flirtuje...obzera sa na ulici za inymi zenami, odpisal by na sms aj Marfusi z Mrazika, len aby si pomasiroval svoje ego...je vo vytrzeni, ked sa niekto obsmieta okolo mna, ziarli,ale zaroven mu to aj lichoti, ze chcem jeho, ze "je vitaz"...niekedy mam pocit, ze ma tresta za to, ked sa niekomu pacim, tym, ze on zas vyvija inde aktivity...Neviem ake pocity u nho vyvolava jeho ziarlivost, ale ja dost vnutorne trpim, potrebujem pocit istoty, nie ten co mi dava on, a sice ze onho mozem kedykolvek prist a ze mam onho stale bojovat alebo co...viem ze ma miluje, kamarati vravia, ze to je jeho jesitnost, lenze mna to trapi...co mam robit? Ako prestat ziarlit, alebo ako ho zmenit???

ethel

teraz si ma pobavila ty....že vačicou...hi..aj mne bolo povedané,pozor,lebo sa zbalím a po rokoch som začala odpovedať,že ok,tak choď...od vtedy to nehovorí...hi neviem prečo..hi

evellin

ethel mas podobnu skusenost? Zacinam mat strach, ze sa vrati z Australie s nejakou vacicou :)...
To uz vy bolo moc...

evellin

ethel, vazne si ma pobavila :), no, tak potom uz len dufat, ze sa dozijem takeho vysokeho veku...
lala tak nejako ako si napisala, akurat ze ma "neodmieta", len mi dava na javo, ze mozem onho prist...zacinam sediviet z toho :)

lala

Jaj boze tak to je strasne, viem si predstavit. Velmi ho lubis, a nevies si predstavit ake to bude bez neho. stale sa spoliehas nato ze sa zmeni. ale myslim ze sa nezmeni. Cim viac ta ,,odmieta,, ty viac ho chces...vsak?

ethel

evelin-viem ťa pochopiť....ty sa nemáš prečo meniť.Hovorí sa,že kto žiarli ten miluje.Ale treba vedieť žiarliť zdravo.Vela chlapov je takých ako ten tvoj-potrebujú byť stredobodom a obdivovaní...Asi ho to tak skoro neprejde,teda prejde ho to,keď zistí,že je impotentný,čo vychádza asi tak okolo 70-75 rokov.Dovtedy to buď prehrizneš,alebo sa na to vykašli už teraz,lebo z vlastnej skúsenosti viem,že on sa nezmení...Teda je to na tebe!

evellin

Ja fakt neviem,ci nie som moc narocna alebo co...byvaly skakal ako som piskala, tomu som mohla vynadat aj za to, ze mi sestra stratila mobil a bolo fajn, este sa mi ospravedlnil...na inu babu ani nepozrel, a ak ano, isto ju nekomentoval...no to ma vsak prestalo bavit...ale sucasna situacia je pre mna tiez extrem, a tazko si na to zvykam...niekedy sa mi chce z nicoho nic plakat...uz som mu aj povedala, po incidente so spominanou fotografiou, a naslednou prechadzkou v meste ked sa obzeral zas po zenach, ze mi je z neho zle...ze sa mi hnusi...najradsej by som mu vtedy bola dala pastou medzi oci, nic ma nevie rozculit viac, ako ked sa obzera aj za zenami, ktore sa ani mne absolutne nepacia...a to aj ja sa rada pozriem na peknu babu,to je normalne...na druhej strane je mi s nim fajn,uzijeme si kopu zabavy, posiela mi kvety...ale kdesi vo vnutri ma nieco pomaly ale isto nici...som v tom az po usi, moje racio sa niekam vyparilo...este pred par rokmi by som ho oplula a sla dalej...lenze ja ho naozaj velmi lubim, ale zaroven aj nenavidim.... :(((...Teraz chce ist do Australie na rok, ja este studujem na VS...tak uvidim, ako sa to cele vyvinie...
dakujem za rady, niekedy je dobre ked clovek pocuje nazory "nezainteresovanych"...

lilinka

Joj,moja zlatucka,je to od neho nepekne,ja tiez niekedy ziarlim,ale sanzim sa byt nad vecou,je to hnusny pocit,no to co mi tu ty opisujes,tak to je naozaj sila a naozaj neviem,ako to dokazes-byt nad vecou niekedy.Ja ty mozem a aj druhi len obdivovat,ze si doteraz daco take vydrzala,viem asi je tazke urbit razny krok-rozchod,no neviem ako dlho sa este budes trapit dokedy sa on nezmeni...Tak neviem,maj silu.

lala

evellin to je tvoj priatel takyto od zaciatku? Suhlasim s ajou, jeho spravanie je len v zaciatkoch a bude sa to stupnovat urcite. Navrhni mu psychologa, mozno by pomol, ale pochybujem ze by siel.

aja25

Rychlo vycuvaj z toho vztahu!!!Ziarlivost nie je pekna vlastnost ,ale on sa chova ako arogantny,samoluby,....jaj chcela som dalej nadavat.Evellin maj na mysli ze zle vlastnosti sa u chlapa vekom este zhorsuju!!!Vobec si ta nevazi a neviem ci to ma perspektivu!!! Iba ak by si mala rada samotryznenie....hi... a to asi nie