ahojte :),,kedysi dávno som mala dlho čierne vlasy,,pred pol rokom som sa rozhodla že chcem byť blond,,,dávala som si na vlasy odfarbovače,,postupne to bledlo ale vždy do ryšava no vlasy som mala zdravé,,,rozhodla som sa zájsť za kaderníčkou,,tá zo mna sice urobila blondinu ale neskutočne mi to zničilo vlasy!,,končeky mam rostiepene,,a cele vlasy suché a mŕtve,,ale ostrihať sa nechcem až keď mi to podraste aby som nemala krátke vlasy,,,neviete poradiť ničo aby som mala znovu aspon trochu normálne vlasy? velmi pekne dakujem :):),,aa funguje GESTIL WONDER? :)
Zničené vlasy
Mne asi do meisaca zabral L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium z notino.sk . Po návrate od mora som mala zničené vlasy, roztrepané končeky a ani slnko im nejak extra nepomohlo ale tento kondicionér mi ich dal fakticky od mesiaca do poriadku ;)
ahoj moje prirodzene vlasy su hnede ktore som si farbila na tmave a pak stale blond znicilo mi to vlasy rozstiepene suche ako slama hruza, zacala som pouzivat pred dvoma tyzdnami po sampone masku od LEE STAFFORD TREATMENT(for hair thet never gorws past a certain lenght)je to v ruzovej nadobke ako rem po sampone si to das ako masku od korienkov az dole nechas 5 minut a pak zmyjes a das hociaky kondicioner skus niaky kvlaitnejsi, umyjes vysusis a kup si coconut milk anti breakage serum, ktore si das na vysusene vlasy asi dve kvapky podla toho ake mas dlhe a huste vlasy pozri na youtube navod uvidis ale POZOR odporucam aspon 5 cm postrihnut vlasy najprv a kazde dva mesiace aspon jeden centimeter.Ja som si myslela ze uz nikdy nebudem mat krasne vlasy ale teraz ich mam ako hodvab jemne a leskle prosimta ak to vyskusas daj mi vediet :) urcite pomoze
No moja,mne sa stalo,že som sa z čiernej tiež zosvetľoval, na prvý krát ma to dalo na žltú (kuriatkovskú) a ofinu ryšavú , som to musel zakryť hnedou farbou , ale nezdalo sa mi,že by to veľmi zničilo vlasy, používam Gliss Kur,tak vydržia viac, a zaťažiť ich môže aj keď dávaš silný peroxid (na zosvetľovanie skús 3 alebo 6 % ) ,že vraj je možné aj peroxid zmiešať s pár kvapkami vody, nezničí tak vlasy
Ahojte som kadernicka.takze na znicene vlasy bol tu nazor ze kura a nechat dlho na hlave ano a je v podstate jedno aka aj balzam moze byt zabalit do sacika a uteraka a staci hodina a dva krat do mesiaca. Na lesk tazko daco lebo v blond vlasoch nieje pigment,ale citala som,ze jar na riad je fajn raz za pol roka umyt vlasy.a hlavne sa nedavajte strihat ziletkou (zrezavac ci birtva)-nici to vlasy.a odfarbenie radsej v kaderku a ked uz funguje take daco vola sa to pranie vlasov.v pomere 1:1:1 sampon na vlasy,melirovy prasok a peroxid a umyvat si aspon pol hodky vlasy s tym.nieje to take agresivne ako odfarbovace.ale treba potom nato hodit sampon abo farbu byva to flakate ale ciernu to da dole
ja som tiez dlho nosila ciernu hrivu, niekolko rokov, az ma jedneho dna neskutocne omrzela. Svoje vlasy mam take plave.Kadernicka mi vobec neodporucala stahovat farbu, uz tak som mala biedne vlasky. Tak som nechala kus vyrast, ja viem dlho to trva, a ako to vyzera ked vam z ciernej hrivy zacne vyliezat nieco svetle.Ja som nosila vlasy v cope, a proste nejak som si na to zvykla.No a ked som mala vyrastene tak cca 6-7cm, tak som dala melir, vela tenkych pramienkov, a vysledok bol nad ocakavanie dobry. Na tie moje plave mi to chytilo super, na tie cierne do zlta, ale pohoda, bolo take zvlastne ale dalo sa.Pouzivala som taky strieborny sampon tusim Kallos, a tie zlte odtiene uz neboli take zlte.Potom zo 2 - 3 mes pauza a znova melir, samozrejme som si aj davala skracovat znicene konceky.Takto som tymto procesom presla, a dufam ze uz ma nikdy nenapadne nakydat na hlavu ciernu farbu.
skusala si B4 remover? malo by to vymyt z vlasov pigemnt z farieb a nechat len povodnu farbu vlasov. len neviem ci to bude ucinne aj na cierne vlasy, videla som to v DM drogerii
www.concordextra.com
ahojte mate niekto prosim skusenosti so stahovani faby na vlasy, mam prefarbene vlasy na cierno uz peknych par rokov a rada by som sa vratila k svojej povodnej hnedej... Lebo som zacala mat problemy s vlasmi. Ak ste to niekto vyskusali, mohli by ste mi prosim poradit, ako velmi mi to poskodi vlasy a ci sa budem musiet dat ostrihat na kratko? mam vlasy dlhe asi 55cm dakujem...
nie ty radulka ako chuda tak co skusila a hned znicene ,co potom tie co sa roky z gastanu davaju na blond s su total vyschle a riedke maju vlasy ja som len kukla ty si dobre napisala ano oleje atd,, dobra vila
dakujem velmi pekne za rady :),,dobra vila ja som na tom presne ako ty,,tiez som mala len cierny sampon co mal zist po niekolkych umytiach no nezisiel tak prisli odfarbovace :D