ahojte :),,kedysi dávno som mala dlho čierne vlasy,,pred pol rokom som sa rozhodla že chcem byť blond,,,dávala som si na vlasy odfarbovače,,postupne to bledlo ale vždy do ryšava no vlasy som mala zdravé,,,rozhodla som sa zájsť za kaderníčkou,,tá zo mna sice urobila blondinu ale neskutočne mi to zničilo vlasy!,,končeky mam rostiepene,,a cele vlasy suché a mŕtve,,ale ostrihať sa nechcem až keď mi to podraste aby som nemala krátke vlasy,,,neviete poradiť ničo aby som mala znovu aspon trochu normálne vlasy? velmi pekne dakujem :):),,aa funguje GESTIL WONDER? :)
Zničené vlasy
www.topshop.sk
len na doplnenie.
agaven, co bozekujes! Ake rady?
Prirodny balzam na znicene vlasy je ten, co som jej poradila ja. Ak chce nieco odborne, nech sa obrati na kadernicky salon. Existuju tisice balzomov a kur, kazdy je iny, kazdy by jej tu mohol radit rozlicne veci, staci si pozriet ostatne fora, kde sa uz na vlasy pytali, su tam stovky rad (vsetkych inych). To jedine ta tvoja musi byt ta prava a ostatne su o hovne?! Podstrihnutie a olej som jej odporucila aj ja, tak ty sa zas opakujes. Mam rada takychto ludi, co ofrflu inych bezdovodne.
Ale ok, ako myslis. Ja som mala tiez farbenim znicene vlasy a pomohlo mi to, co som napisala. Ale isteze, jedine ta tvoja rada, je ta pravda rada. Klobuk dole.
boze to su rady .Nie pocuvaj zozen si toto mil mil crema rigenerante 500ml. inak maju to v kadernicvach zhanaj ako sa da je to balzam ale aj ako kura a casom ten vlas da taku pruznost ak nie nevadi zozen si kuru na vasy a maj ju aj hodinu na vlasoch a to aspon 4/5 krat do mesiaca naboj budu lepsie inak lesk ažaž mebude ale lepsie ako vysusene a inak ako konceky daj zostrihat asi 3 cm a este sa spytaj v kadernictve ci by ti tie spalene vlasy takou ziletkou ci co to maju zeby ti postupne trosku zrezala aj to pomože inak v drogerke maju aj olej na vlasy ten je ties super susaj nelakuj nic nedavaj len balzam a olej aspon na piatok podvecer sobota a nedela nedelu zase podvecer normal aby si nesla medzi ludi taka mastna
Tak z tych vlasov si budes musiet aj tak cosi odstrihnut. Naco dlhe, ked su skarede znicene, vsakze? Takze cosi si daj odstrihnut, ulavi sa im, budu aj lahsie. To by si sa mala kadernicky spytat, co by bolo najlepsie, na dlho farbene, zosvetlene vlasy, ja ti viem iba klasicky poradit olivovy olej, zltok, trocha medu, ja hodim aj par kvapiek citronu a kdesi som citala, ze kokosovy sampon do toho mozes mixnut tiez. A nanasaj si to na cele vlasy, nielen na konce. Ja mam tiez dost znicene vlasy, lebo som si ich raz IBA zasamponovala ciernou farbou a nevysla mi nie po 24 umytiach ako pisali, ale ani po 240-tich umytiach!! VRRR, takze som si to potom tahala von zosvetlovacom!! A potom hodila na tu farbu podobnu mojej...
Tvoje vlasy si to chudence tiez riadne odmakali... no chce to cas a noznicky, co narobis :D