Skuskove mam uz davno za sebou,a tak si uzivam prazdniny..uzivam sa to neda nazvat som skor sama..kedze skolu mam v inom meste a terajsich priatelov vlastne tiez,tu mi ich ostalo len zopar...Nieje to ani koli tomu, ze som inde na vyske, vraciam sa sem kazdy tyzden...Ide o to, ze ako som zacala pred rokom chodit s mojim priatelom, postupne sa ten kontakt s ostatnymi obmedzil..Nieze by to bolo koli tomu, ze ja som nechcela a bola som nejak strasne hrozne zalubena, tak som sa s nikym inym nestretavala...Ale kazda baba co to pozna urcite uzna, ze to obcas prejde tak do stratena..mala som vela kamosov, skor chalanov, a samej by mi bolo teraz cudne len tak ist s nejakym z nich vonku.. nECHCEm aby ste si niekto mysleli,ze on mi zakazuje, realne ani mne by sa nepacilo keby sa tahal s dakymi kamoskami, o ktorych som ja predtym vobec nepocula, len zrazu sa zacnu stretavat...Ako ma on skuskove a nema na mna cas, co je uz takmer mesiac, citim sa hrozne stratena, hrozne sama, a chcem sa spytat, ci su tu dake baby co prezili chtiac nechtiac to iste...
Ostala som sama, lebo je tu on
Ja baby mam zase opacny problem rad by som bol sam ,osamoteny sebestacny,len sem tam raz do mesiaca ist niekam medzi rodinu:)
no planujeme ist na lyzovacku :)
Az teraz som si vsimol, ze to nepisala Olivia. Takze to plati pre optiQaa :) A vlastne to iste aj pre Oliviu ked uz budu konecne spolu po skuskach.
Olivia tak ten vikend trosku naplanuj aby ste boli cely cas spolu a mozno aj ta kava s kamosmi, proste aby vam bolo fajn.
no ja uz od 14.jan. mam volno a som doma na vychode a moj priatel este stale maka v BA a pride az na tyzden domov - uvidime sa len vikend a potom opet do skoly.
Olivia09
Toho by som sa nebal. Ved ma skuskove a uci sa. Ak tam nie su nejake ine "okolnosti", ze sa hadate alebo nieco podobne, tak by som sa ozaj nebal o vztah. Co by bolo dobre, tak si s tymi kamaratkami alebo kamosmi obcas vybehni niekam na kavu. A mozno by bolo dobre zobrat aj priatela, nech spozna tvojich kamaratov.
alone..no sak to iste sa bojim aj ja,,keby ma teraz necha, nemam sa takisto kam pohnut..sak s kym pojdem von..s dakym kto ma nevola uz z principu nikam?
Ty mas aspon to stastie, ze ho stale mas. Ja som mal priatelku takmer dva roky. V tom case som s nou chcel byt kazdu chvilu a na svojich kamaratov som kaslal. Teraz ked ma opustila, moji kamarati ma uz nikam nevolaju takze nikam nechodim a bojim sa, ze zostanem sam. :(
aj ja som mala manzela dlhodobo v zahranici, videli sme sa dvakrat do roka na dva mesiace a prezili sme, nie je jednoduche byt na vsetko sama, ale na kratky cas sa to urcite da prezit
poznam to..presne... akurat ten moj je v zahranici a pracuje, ja som sama doma, ostalo mi len par najblizich, ktorych spocitam na jednej ruke a ti zrovna nemaju cas a ja zomieram od nudy doma...